diesel d-60
Član
A u triplex se na mesto dizne postavi neki cep? Mislim na jedno od tri mesta za diznu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja kada sam gledao da menjam moj rucni, za elektro razvodnik, posto su mi potrebne samo sekcije, rekli su mi da mi mogu prodati samo kompletan elektro razvodnik ako kupujes kompletan, onda tu nema nikakvih komplikacije, dobijaš kompletan razvodnik I komande u kabini.Dali je neko ugradjivao elektro razvodnik na prskalicu umesto Rucnog? To mi je u planu pa me interesuje dali je neko radio i dali je bilo nekih komplikacija
Ja sam pravio sam i radilo je odlicno prodao sam ga zajedno sa prskalicom a evo kolega Rista je objavio slike mog razvodnika.Dali je neko ugradjivao elektro razvodnik na prskalicu umesto Rucnog? To mi je u planu pa me interesuje dali je neko radio i dali je bilo nekih komplikacija
Hvala kolega na reklami
To je, oko 1500din mislim da se krecu, radio sam i ja kod mene, kad budem kuci pa cu uslikati, al ovo kod Bećara je po p.s.-u
Koliko bi trebalo usut permanta u prskalicu agromehanika 440 l .verovatno pomesat s vodom,nisam to dosad radio prskalica mi ostane u garazi i zasad nisam imao problema da je nesto puklo i sl.sipa se samo antifriz u nju i nema problema
Komplet razvodnik je sigurno preko 1000eSvaka cast,lepo odradjeno. Ja sam mislio da zamenim ceo razvodnik.... becar koliko te izasla ta igranka sa pravljenjem razvodnika?
550e je razvodnik.Imas on,off i pritisak da stelujes iz kabine bez zatvaranja sekcijaKomplet razvodnik je sigurno preko 1000e
Čini mi se 1200e komplet el.Komplet razvodnik je sigurno preko 1000e