Prskalice

Spajki posalji mi neku adresu gde mogu da ga kupim?

Radim sa 600EN 15MRX sad će četvrta godina,zadovoljan sam,kupio sam odmah sa diznama ID 11003,šasija je malo mekša,ojačavana je kod mene na par mesta,ali mi baš dušu vadimo,na trapez od grana stavljen dvoradni cilindar za nivelisanje iz kabine,za te pare najbolje što možeš dobiti

Ja imam već 6-7 godinu agromehaniku AGS-600E, sa MRX 15 granom,dizne su LU12004C (keramičke), na koju sam dogradio ležeći rezervoar od 100 litara plus 15 za pranje ruku. Mislim da je za te pare extra prskalica, moja šasija nije pucala nikde. Kada se dobro podesi, bitno je sam strogo držati podešeni broj obrtaja, onda je precizna toliko da na punoj prskalici neodstupa više od 5 litara.

---------- Poruka napisana u 21:41 ---------- Prethodna poruka je at 21:37 ----------

Moju sam tada kupio u MBV Vršac, bili su najjeftiniji.

@mindjušar
Da cilindra, a stavi i komplet prskalice...

@tesla
Kako je 577 nosi? Jel imaš problema sa hidraulikom?

video sam ovu sliku na netu
pa da priupitam dali je neko nešto slično radio
imam jedan tank od mio standard prskalice od 440l koje mi ničemu nesluži
dali bi mogao da ga stavim fiksno na prednji kraj skromnog imt 560 i kako bi on to podneo
nazad bi bila prskalica od 660l i kako to povezati u jedan sistem

filling_sprayer.jpg

i meni deluje slabašno ali sam viđao 560 sa raznoraznim utovarivačima napred koji isto mnogo opterećuju prednji most još su i udaljeniji dosta
dali bi ojačanje šasije pomoglo

1.jpg

Kad jednako opteretis prednju i zadnju stranu,nece da mu smeta,ali bi trebalo i jednako da se prazni ili da praznis prvo prednji
Ja imam neke njive jako daleko i problem mi je prskanje pa sam razmisljao da na 539 stavim napred od 330l a nazad 440 s tim da prednji nebi punio vise od 250l

Sto se tice utovarivaca u pravu si,moj za 539 je tezak sa nosacima 174kg(mereno) ali bi trebao da imas bar hidrovolan

Nazad
Vrh