Prskalice

Zar nije poenta u tome da se podesi protok u povratnom vodu za svaku sekciju da bude isti kao i protok ka diznama?

Sunce ti j..em,kolike su parcele gde ovaj gigant radi?

Parcele su od 2-3 ha pa do 77 ha. Vlasnik( Austrija) se bavi povrtarstvom( grasak, sargarepa, secerac, luk, krompir i celer) i ratarstvom( samo secernom repom oko 60ha). Oko 6 meseci prskalica radi skoro svakog dana.

Poslednja izmena:
Gde je bre super,sa tim kad udjes u 3ha to je da je.es sam sebe u **greška.Ovo nije za njive krace od 1km i da su sirokeee.Amazone sa drugog snimka ima sistem za skretanje tockova na prskalici,da li i ta Dammann tako radi?Verujem da za njom ide jos jedna prskalica koja prska samo uvratine ili krajeva njive kako ih ko zove,ako ih uopste i seju.

tako velike prskalice nema sta da traze na tabli manjoj do 15 20 ha. na svim manjim bi to bila patnja, previse rasklapanja i sklapanja krila. a da nepricamo o okretanju i seljakanju ba 4 5 njiva da bi se prskalica ispraznila.

ima ova prskalica i svoju dobru stranu! van sezone i njene upotrebe možeš je izdavati,mislim kod mene bi celo selo na njoj moglo sušiti veš,kad sam video kolike su grane,znači strašno...

Da li se u Srbiju prodaju prskalice Hardi? Tacnije meni treba crevo pomocu kojeg se prskalica puni.

---------- Poruka napisana u 23:28 ---------- Prethodna poruka je at 13:04 ----------

Evo ovo crevo mi je potrebno.

x6hmw7.jpg

Pa to me zanima. Ako moze od neke nase da se stavi. Inace original za Hardi ovde u CH kosta 610f a to je preko 500e.

Nazad
Vrh