Prskalice

Evo jedne samohodne prskalice slikano u preduzecu "Sava Kovacevic" Vrbas.Raspon krila je 30 metara rezervoar za materiju 4000 litara maksimalni klirens 190 cm, poseduje GPS navigaciju.

24e6tlu.jpg

24l79cg.jpg

I kako ti se cini, kvalitet? Jel imas neki kontakt? Da li se tako nesto gabaritno salje sitijem?

pogrešio sam firma je METALAC2 evo ti link
http://www.metalac2.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=38%3Acisterne&catid=18%3Arotaciono-livenje&Itemid=99&lang=sr

kvalitet odličan radi se za italijansko tržište
moja je bila 440 pa sam je jako malo prepravio i sad je 660l

verovatno šalju sitijem što nebi ti plaćaš

ima još jedna firma ROTO u aliibunaru zastupaju slovence http://www.roto.si/si/roto-industry/roto-agritanks/ostali-proizvodi

Poslednja izmena:
Treba mi nova pumpa za prskalicu sa granama od 12 metara. Od kog prozvodjaca da uzmem? Cene su sledece: Agromehanika 105l/min 350eura, Annovi Reverberi 105l/min 430eura i Comet 125l/min 480eura.

i Agromehanikina je sasvim solidna pumpa, nema tu neke filozofije, trajace ona dugo. , nisu to komplikovane pumpe.

Hocu da kupim prskalicu do 1000 litara i do 3500e vrednosti sta mi predlazete da uzmem?

Marka je Fiser ( svajcarska marka), jedna od najskupljih marki ovde u CH. Cenu ne znam , raspitacu se ako si zainteresovan.

Ako je najskuplja ne mora da znači da je i najbolja.O toj prskalici ste već pisali i davali cene pa sada kao ne znate nego morate prvo da proverite!

Zvao sam ga pre neki dan i kaze da ce da vidimo u prolece , jer je stavio neke big-bag dzakove ispred i nemoze da je izvadi napolje. Mozda sam davao neke okolne cene , ali za ovu nikada nisam ni pokusavao da je kupim , jer u nasu drzavu nemam ozbiljna kupce za ovakve prskalice. I ovakve prskalice ne mogu da se koriste u mom kraju , sem u Vojvodinu.

---------- Poruka napisana u 11:49 ---------- Prethodna poruka je at 11:47 ----------

U nju staje 800L , a ima jos jedno bure koje se kaci s prednje strane traktora. To je ono malo bure sto je pored sa desne strane.

Za te pare kupi ti lepo novu Agromehanikinu ili Lesko,ima svuda delova i nije problem za odrzavanje,a rade odlicno i sto je najbitnije novo je.

Je ste novo , mozda se nece ni kvariti ,jer nema na njima puno opreme. Za male posede sve je to OK , ali vec za velike . Njihov kvalitet prskanja i opcije mogu se dovesti u pitanje. Evo na predhodnoj strani ne secam se koja firma , nisu kupili novu levu marku , nego su kupili samohodnu koja ima raspon krila 30m. Takva prskalica je preko 100 000e , a mogli su i oni da kupe neku od 1000e , i da plate jednog radnika 300e mesecno i samo prskaj. Zasto nisu tako uradili , to znaju oni.

Nazad
Vrh