Prskalice

Marko, čestitam na kupovini. Da li je to proizvodnja "Gumalplast" iz Vojke sa pumpom 65l/min bez injektora?

Poslednja izmena:
Moja je sa 10m krilima.Ja prskam 14 redova i nema tu nekog velikog preklapanja.Dva reda jašim traktorom(na 70cm)i sa svake strane po šest.Vrlo malo preklapa u međurednom prostoru između 6 i 7 reda tj. poslednjeg i prvog u sledećem prohodu prskalicom.Prskalica mi je kao kod Markokurjega samo sa 10m krilima,buretom 660 litara i više deljenja sekcija.

Jeste proizvodnja je Gumaplast RAU iz Vojke ,Pumpa je leško 65 Litaraska i bez injektora.Hvala na čestitkama.

Ja sam od njih kupio istu prskalicu sa istom pumpom pre četiri godine, sa garancijom od tri godine i jako sam zadovoljan i cenom i kvalitetom. Ja sam zahtevao da mi donesu sa drugačijim ojačanim ramom i injektorom, jer su njive koje radim okružene kanalima iz kojih sa snabdevaju veliki zalivni sistemi. Koje si dizne uzeo?

Pozdrav od Mirka iz Kule.:cao:

evo je kranjska boli glava kako je dobra
2d0hz7k.jpg

Ova moja konkretno 510 Eura Bez računa ali sa punom garancijom ,i ako se slučajno Ministar Zaje... ,pa da povrat za mehanizaciju uplatim razliku PDV-a i dobijam povrat takav sam dogovor napravio sa gazdom ,Dizne su oznake 11004 tj. četvorke.Bila je iu jeftinija varijanta sa pumpom od 50 litara njihove proizvodnje ali sam se ipak odlučio za ovu varijantu.

Nazad
Vrh