mixer87kac
Član
Oko tog podatka su se u ovoj temi vodile razne i velike debate. Ali opet na kraju se ne zna da li treba pritisak da bude 1/3 od radnog ili isti ko i radni...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Oko tog podatka su se u ovoj temi vodile razne i velike debate. Ali opet na kraju se ne zna da li treba pritisak da bude 1/3 od radnog ili isti ko i radni...
Kolko si plaćao dizne ? Jedno 7e kom ?Stigle dizne i sita
Obične četvorke ili trojke. Ja sam pre tri godine uzeo novu Gumaplast prskalicu 440l 8 metar kod Nomeks Bucalo i fabričke su 110 04. Medjutim imam 558 sporiji i kad sam probao kantu nekako izračunam da mi je sa tim traktorom i tim diznama prevelika potrošnja tečnosti pa naknadno kupim dizne 03. I dobijem potrošnju od oko 280l ili i više po Ha zavisno od oblika njive i useva jer nije isto da li pratiš redove ili prskaš travu pa dođe do preklapanja. One 04 dizne što su došle uz kantu mi stoje u garaži pa ako se rešiš za njih prodaću ih malo jeftinije nego što su u prodavnici. Mislio sam da ih ne prodajem ako možda uzmem neko fergusonče ili 542 za lagane radove i transport ali kakvo je stanje u poljoprivredi i mojim finansijama nema od toga ništa.Pozdrav kolege, treba mi savet, da ne listam celu temu !
Kupio sam prošle godine polovnu prskalicu 440 litara , Morava, grane 8 metara sa 16 dizni, ovih dana završavam remont pa me interesuje tj šta mi savetujete koje dizne da stavim, trenutno su na njoj 04 , ima 6 mesinganih i ostalo su plastične koje svakako moram menjati ? Koristiću je samo za svoje potrebe a obrađujem 3 ha.
Ne valjaju ti rusevi nista,ja ne znam ni sto ih drzite.Biće malo na dva točka ali polako.
Ništta na dva točka ja sam neki dan probao moju novu iste veličine teška kad je puna 1290 kg i nosi je kao od šale nije ni pomislio da se podižeBiće malo na dva točka ali polako.