ivan-sakule
Član
Pavel 64
Ta tvoja je dosla sa jos dve u mom selu,video sam na kamionu tri!? Cestitam na ponovu...
Ta tvoja je dosla sa jos dve u mom selu,video sam na kamionu tri!? Cestitam na ponovu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ova prskalica ima tri bureta.To se i ja sada pitam. Cudo je jos uvek dozvoljeno da se ovakve sa jednim buretom prodaju?
To se i ja sada pitam. Cudo je jos uvek dozvoljeno da se ovakve sa jednim buretom prodaju?
Takve nema Lehler a iskreno prvi put čujem za IDTAPrskalica ti odlicna,joj kako sam se zajebao sto nisam uzao takvu od 1000lit,moram na leto ovu prodati pa kupiti takvu sa sve hidraulikom...
Ko prodaje dizne za prskalicu,interesuje me lechler IDTA-04?
Ima ona tri bureta ali nema posudu za sipanje hemije i ispiranje flasa.Dati silne pare za hidraulicna krila a ne dodati 300 eura za tu posudu je po meni glupost.
Ima ona tri bureta ali nema posudu za sipanje hemije i ispiranje flasa.Dati silne pare za hidraulicna krila a ne dodati 300 eura za tu posudu je po meni glupost.
O čemu se radi ? Zar uredba nije važeća?Kupovina opreme jos nije zavrsena ceka se (u najavi) promena uredbe za povracaj.