Kažu da je ta Jessering rađena po Moravinoj licenci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Napiši tu računicu, kako god računam ne bude toliko mnogo. Ispada da na svakih 1500-2000 ha ide po jedna prskalica?Ne,mislio sam na Jessernigg-ove,ali sam se gadno preračunao,prskaju te i duplo,tj min. 5000ha po komadu (kad se grubo sabere koliko puta šta prsskaju)
A ti da nemas Bagrem ne bi se vozikao kroz selo?!Druze sta ima u psenici i kukuruzu prskati 5puta????
Hm,prihranjuju folijarno pšenicu u jesen,nekad i dva puta,hoćeš dalje???Druze sta ima u psenici i kukuruzu prskati 5puta????
Hm,prihranjuju folijarno pšenicu u jesen,nekad i dva puta,hoćeš dalje???
Kukuruz na crno,pa im li dve travke ide i na belo,pa folijarno,pa ako ima opet dve travke ide u koloru,pa folijarac....
Mogu potvrditi koji ga znaju
I na kraju vidi li travku npr. u repi,ući će u opeglanim pantalonama,navixanim cipelama i 100m u njivu da počupa,ali onda neko od momaka fasuje
prskao sam kukuruz jednom na crno posle setve i dva puta protiv sirokolisnih i samoniklih suncokreta,jos treba protiv uskolisnihDruze sta ima u psenici i kukuruzu prskati 5puta????
nisam vas nigde zapazio a baš sam hteo i to domaće čudo da vidimZeleo bih da svima koji zele da vide nase proizvode svrate na sajam u Novom Sadu na standu Jugometala kod hotela.
Imacete mogucnost da pogledate nase proizvode prskalice i atomizere, a nasi strucni ljudi ce vas detaljno upoznati sa celokupnim asortimanom.
Milos Pajkic