mindjušar
Član
Neka sitnica,nisam ni zapamtio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas ide na metarNeka sitnica,nisam ni zapamtio
@Mindjusar kas i napisao "Evo jedna mala sa danasnjeg terena" prvo sam detektovao onu u desnom uglu na prvoj slici,pa tek onda prskalicu.
Ma to jedna debela,pardon,elegantije popunjenija gospodična,ali ako baš takve preferiraš,upoznaću te sa njom@Mindjusar kas i napisao "Evo jedna mala sa danasnjeg terena" prvo sam detektovao onu u desnom uglu na prvoj slici,pa tek onda prskalicu.
Bili ja i drugar,uradili dijagnostiku,i utvrdili da mu fali autopilot,kao i traktoru koji seje,inače drugo šta mu nefaliMindjusar ti si serviser, ili tako nekako pa si bio na terenu u tom svojstvu ili onako samo malo u prolazu ?
Našeg zajedničkog,mog,i drugara sa kojim sam bioNaseg zajednickog prijatelja, kojeg ?
Mindjusar koja je cena ovog Bagrema?
Ali nedostaje joj autopilotCena ove prskalice je oko 140.000,00 eur-a (bez PDV-a). Cena može varirati zavisno od opreme.
Ova je u malo jačoj opremi!
Pa, i ja sam morao da pitam.Nije to za nas obicne smrtnike.Cena ove prskalice je oko 140.000,00 eur-a (bez PDV-a). Cena može varirati zavisno od opreme.
Ova je u malo jačoj opremi!
Od 2002.-2007. na Agromehanici 440l sam imao IDK dizne,2007.sam kupio Agromehaniku 600EN,pa vođen i ja "preporukama stručnjaka" uzeo odmah sa ID diznama,koje su me,u odnosu na IDK,razočaraleZnaci li to da si ti Mindjusar veci strucnjak od ljudi u Lechleru ?