N.A jel to onaj stric koji nam je držao predavanje o prskanju,oranju,majstorluku i još koječemu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima...ova je jedna sporedna lenija i nije baš prometna.@kris
Imal' tu atarskog puta,lenije?
Nosi Case bez problema i ne diže prednji kraj nimalo i gume se drže odlično nisam se ni nadao da će se sve potrefiti kako treba.Gume su 230 mm široke.Kris Kako ju Case nosi kad jepuna? Jel podize malo prednji kraj? Kako se gume ponasaju sa tolikim teretom? Koja je sirina guma? Da netrazim sad s telefona to.
Momo...a da posejemo 6 redi soje tu gde će ići traktor i da ga prskamo sa srednjom sekcijom grana iz bureta za ispiranje???Recimo ako neko planira tako nešto onda ostavi tragove ,tj preskoče se po dva reda kuda će ići traktor . 2 susjedna reda se siju dosta gušće , a praktično se na tom preskakanju izgubi vrlo vrlo malo , ako se to već ostavlja zbog tifona onda ništa , provjereno.
Uh cini mi se da nije u zadnjem polozaju,javim cim stignem ponovo da je isprobam.I ja mislim da je to u pitanju,kod drugara je sve lose na pumpi al ona i dalje ima pritisak,pogledaj ti samo onu rucicu za ispustanje,treba da stoji u skroz zadnjem polozaju.
Amazone sejalica, Amazone prskalica pa mora da rodi zito... Svaka cast...