Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@nesko2563
Ne znam koju imate prskalicu,ali mozete kupiti "set za reparaciju razvodnika".Za ove manje prskalice i najobicnije razvodnike,taj set kosta do 1000 din.Polugica ventila kosta oko 100 din.I ja sam ovih dana uradio remont,sutra proba i podesavanje i,ako bude sve u redu,onda u njivu
imam ja 4110-16 ako ti odgovaraDa li neko zna kojoj veličini standarnih dizni odgovara dizna hardi 4o11-18 i 4011-24
Mora da ima neki drugi broj,jesu to te što su bile u kesi (kao IDK) ili kao na prskalici one kratke?
http://en.calameo.com/read/000633029eb05b09cd95f
U Kraljevu je 920 evra.Kolega trazi agromehaniku od 440l 10m polovnu ili novu! Ako ko zna neka mi javi! Posto je nova?
Pozdrav!
Molim sve koji mi mogu pomoći.
Dakle na mojoj prskalici poznato mi je vrijeme prolaska 100metara/sek, razmak dizni i potrosnja kemije u određeno vrijeme.
Kak to izracunati kolko na ha koristiti kemije?
Pozdrav!
Molim sve koji mi mogu pomoći.
Dakle na mojoj prskalici poznato mi je vrijeme prolaska 100metara/sek, razmak dizni i potrosnja kemije u određeno vrijeme.
Kak to izracunati kolko na ha koristiti kemije?