Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kolega jel oni dolaze u novi sad i kakav im je kvalitet proizvodamozda ovo moze da pomogne?
http://www.mlaz.co.rs/traktorskeprskalice.html
Ja sam opet cuo da su ovake pumpe ekstra i da nije skupo njihovo odrzavanje...-pankin- neznam jos nismo ga rastavili,ali curi na dihtunzima bas. a ko zna sta je unutra..evo ovakva je pumpa-slika sa neta-
Pa nisu lose jbg.ja sam kupio tu prskalicu polovnu,pre 5 god. nista nije radjeno na njemu,i lik od koga sam kupio on je ovu prskalicu kupio pocetkom 90ih godina...sve u svemu rastavicemo pa cemo videti sta i kakvo je stanje ako ima bas ozbiljnijih kvarova onda nabacim neku drugu pumpu i mirna backa @kole za dobre pare sto da neJa sam opet cuo da su ovake pumpe ekstra i da nije skupo njihovo odrzavanje...
ja imam ovakvu pumpu od 100l ali sam odustao od remonta za koji su mi izracunali da treba oko 80e, sto nije mnogo ali da je takva konstrukcija pumpe da kad ostane bez vode, odmah se zezne i nema vise pritisak koji treba i mora da se radi ponovo remont...ovo su reci jednog majstora iz Temerina stoga sam kupio bm105 agromehanikinu i ne mislim vise na pumpu... a sa ovom sa slike vtp 100 cu videti sta cu vec... javi sta si uradio, jel uspeo remont...-pankin- neznam jos nismo ga rastavili,ali curi na dihtunzima bas. a ko zna sta je unutra..evo ovakva je pumpa-slika sa neta-
Trebao bih da kupim ovih dana dizne za prskalicu Morava 440l. Recite mi koja velicina dizni je najbolja za prskanje kukuruza, psenice, jecma?
tip 003 stavi.... e sad zavisi koliko novaca planiras da das, da li plasticne, mesingane ili keramicke, to od tebe zavisi... potrosnja vode ce ti biti oko 200l po ha, dovoljno za vecinu preparata, a efekat rada odlican...
Vazi vlado,gde si kupio pumpu i koliko navaca?ja imam ovakvu pumpu od 100l ali sam odustao od remonta za koji su mi izracunali da treba oko 80e, sto nije mnogo ali da je takva konstrukcija pumpe da kad ostane bez vode, odmah se zezne i nema vise pritisak koji treba i mora da se radi ponovo remont...ovo su reci jednog majstora iz Temerina stoga sam kupio bm105 agromehanikinu i ne mislim vise na pumpu... a sa ovom sa slike vtp 100 cu videti sta cu vec... javi sta si uradio, jel uspeo remont...