paorpaor
Član
Na kraju ce se sa sprejom za muve oprskati 1 hektar, i to naravno uspesno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja se drzim toga. znaci ne manje od 115l/kj a sad nek radi ko kako hoceDakleM, ja sam u zabludi nekoliko godina. Sa prskalicom od 440l umesto 3-4kj koliko sada prskam, mogu prskati 10kj
Ne znam onda zasto proizvodjaci preparata preporuciju 200-400l za vecinu preparata?
Braca kupi plave idk trojkeJa sa 600lit ospricam 3h i to mi za sad ok.
Ja to sa 65l/ha neopravdavam,meni se to nesviđa,nevolim da zavisim,kad krenemo prskati,za mene prepreke nema,tako još nije duvao vetar,da je trebalo prskati,a da se nije prskalo
Kojoj brzinom ides i na koliko obrtaja,a da ti ne ostane otrova ili vrlo malo ? Pitam posto nikako ne mogu da uskladim,jer uvek sipam vise voda pa ostane.I ja radim na 200l/ha kao i vidim vecina kolega na forumu. Samim tim sto je to donja granica po preporukama proizvodjaca ne vidim potrebu da eksperimentisem sa manjim dozama.
Smanji bare,oko 2 bara i ima da prskas dva hektara sa buretom.Po citanju ovde to bi bilo resenje.STa bih ja trebao da zamenim na moj prskalici agromehanika 440l, fabricke dizne mislim da su trojke, prskam sa 539 idem 2 brza na 1o-12obrtaja, bar oko 4, i ne mogu da isprskam sa 440l maximalno 1.40h.?