Prskalice

Matic Na moju najveću žalost nije tako.:osmeh:

mucobieno Cena je 15+PDV.Bila je već da radi samo nije uslikana ali biće...:ppozdrav:

Kosta 3 puta vise nego lesko ili agromehanika. Interesuje me jacina krila. Znam da se neuvijaju kao ove navedene.

@muciobieno Druze nemoj da me plasis,jer mi ovih dana stize jedna AM od 15 metara,a nisam je video konkretno u radu.

Resio sam problem do nekle na Agromehaniki jednostavno sam podbacio maticu ispod opruge regulatora i dobio 2,5 bara koji mi treba ali to je to niti mogu da povecam niti da smanjim odvrtanjem ili zavrtanje regulatora.Hvala svima na pomoci.Sale zaboravio sam da slikam setio se vec kadf sam sastavio i probao jbg

Neli nemoj se brinuti. Imamo mi dve lesko sa 15 metarskim granama. Rade one ali grane plesu i uvijaju se kad se tera po neravnom. To nebi smeo da je slucaj kod amazone-a.

sn150108.jpg

- - - - - - - - - -

sn150108.jpg

Krila se otvaraju rucno. Jer 820-ke to nebi mogle nositi. Ali da imamo s cime nositi odmah bi menjao grane. Jednog dana ako bude srece mozda i to dostignemo. Nase imaju samo elektro paljenje i gasenje. I proporcionalni regulator. Ispiranje ambalaze u situ. I naravno kopirajuce grane.

@kris80 Svaka cast druze.Ajd malo detalja o prskalici.
@gogi666 Nisi pogresio druze.Ja vec nekoliko godina koristim 3. (plavu lekler diznu) i zadovoljan sam.Bacam 140 litara po jutru i nemislim na vetar,koga ima sve vise i to bas kad treba da se prska.Kapljica je veca od klasicne dizne,jedino mi malo smeta ugao lepeze je manji nego kod klasicne,ali navikao sam.Cena je i tada bila 6 evra obicna a oko 8 je bila sa keramickim uloskom.
@KAMENI Glas dajem lekleru 3.
Kojom prskas brzinom kada trosis 140l po kj sa plavom trojkom?Nekom sporohodnom?
Ja sa tim diznama trosim 85l po kj

Krila se otvaraju rucno. Jer 820-ke to nebi mogle nositi. Ali da imamo s cime nositi odmah bi menjao grane. Jednog dana ako bude srece mozda i to dostignemo. Nase imaju samo elektro paljenje i gasenje. I proporcionalni regulator. Ispiranje ambalaze u situ. I naravno kopirajuce grane.
Pretpostavljam da su prskalice od 1000l.
Moja je 1000l sa hidrosklopivim granama i 820 ima sta da nosi.
Mada sam morao da dodam jos 4 tega napred. Da imam tegove od 45kg nosio bi je odlicno, ovako je malo nezgodno dok ne napravim prvi krug.
Zato je case nosi bez problema.

Kolega u susedno selo prska (zna ga i cicimoric i čika panonstib) prska sa dvojkama 65 l/ha I da dodam SAMO kad nema NIMALO vetra,i napravi 3 kruga a iz prvog prohoda magla se nije spustila

Nazad
Vrh