Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kojom prskas brzinom kada trosis 140l po kj sa plavom trojkom?Nekom sporohodnom?@kris80 Svaka cast druze.Ajd malo detalja o prskalici.
@gogi666 Nisi pogresio druze.Ja vec nekoliko godina koristim 3. (plavu lekler diznu) i zadovoljan sam.Bacam 140 litara po jutru i nemislim na vetar,koga ima sve vise i to bas kad treba da se prska.Kapljica je veca od klasicne dizne,jedino mi malo smeta ugao lepeze je manji nego kod klasicne,ali navikao sam.Cena je i tada bila 6 evra obicna a oko 8 je bila sa keramickim uloskom.
@KAMENI Glas dajem lekleru 3.
Pretpostavljam da su prskalice od 1000l.Krila se otvaraju rucno. Jer 820-ke to nebi mogle nositi. Ali da imamo s cime nositi odmah bi menjao grane. Jednog dana ako bude srece mozda i to dostignemo. Nase imaju samo elektro paljenje i gasenje. I proporcionalni regulator. Ispiranje ambalaze u situ. I naravno kopirajuce grane.
Ja sa tim diznama trosim 85l po kj