Prskalice

@kris80 Svaka cast druze.Ajd malo detalja o prskalici.
@gogi666 Nisi pogresio druze.Ja vec nekoliko godina koristim 3. (plavu lekler diznu) i zadovoljan sam.Bacam 140 litara po jutru i nemislim na vetar,koga ima sve vise i to bas kad treba da se prska.Kapljica je veca od klasicne dizne,jedino mi malo smeta ugao lepeze je manji nego kod klasicne,ali navikao sam.Cena je i tada bila 6 evra obicna a oko 8 je bila sa keramickim uloskom.
@KAMENI Glas dajem lekleru 3.

Taj ugao je već obezbeđen samom konstrucijom nosača dizni. Tu mislim na ove "mlađe" nosače...

Mnogi su taj alat ispravili jer su mislili da je to greška u proizvodnji.Govorim iz iskustva jer sam na više mesta to vidjao i na moje pitanje zašto su to ispravljali dobijao sam takav odgovor!

U bre al je dobra ,a da bih se rukovalo njom mora se ići na kurs u trajanju od dva meseca :sta: :ppozdrav: :haha:
Verovao ili ne dovoljno je bilo 2 sata u radu da se upoznamo.:ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Svaka cast da li pumpu pogoni kardan ili hidro motor?
Pumpu pogoni kardan.:ppozdrav:

- - - - - - - - - -

@kris80 Svaka cast druze.Ajd malo detalja o prskalici.
Šta te najviše interesuje?:ppozdrav:

@kris80 Kapacitet bureta,sirina krila(dal je ona cifra 15 m sirina),pumpa i naravno koje si dizne uzeo.Verovatno elektonska kontrola radi posao?Ja sam uzeo AM sa tri kazana od 15 metara pa cisto da uporedim.Verujem i da je dobra razlika u ceni,ali sve ima svoje zasto.:ppozdrav:

@gogi666 Odlicno upustvo,al me malo nemecki zeza.To sam i ja uklavirio da se nebi preklapale,jedino sam ugao pod kojim baca dizna je manji od klasike i nema stelovanja.Nisam merio ali mi rekli strucnaci da ova baca na 90 stepeni,a klasika na 110 stepeni.Narucio sam tripleks nosac za novu prskalicu pazavisi od "raspolozenja" postavicu odgovarajucu diznu.

Poslednja izmena:
Idk 120-03 je normalno 120 stepeni kako i samo ime kaze!
I po preporuci ako je razmak dizni 50cm je onda i visina prskanja 50cm, tako najbolje pokriva!

@Neli Kapacitet bureta je nešto malo preko 1000 litara,tako je krila su 15 metara kopirajuća hidraulično otvaranje-zatvaranje,pumpa je 160 lit.Sve dizne za vetar 3-ke,4-ke i 5-ice sam uzeo.Elektronska je kontrola prskanja iz kabine preko Amaspray-a.:ppozdrav:

Nazad
Vrh