djordje79
Banned
Te ventile u pumpi nikad nisam skidao mislite da bi trebao da to pogledam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dans sam sve isprobao ulja ima mada je cudne boje ali ne deluje mi kao da ima u njemu tecnosti,kao sto rekoh cela instalacija sa regulatorom je u redu ali 1 bar nece da predje jednostavno kad zavrcem regulator ili odvrcem ne reaguje,stoji na 1 a mlaz na diznama podrhtava i secka.Sta da radim?Agromehanika 440l narandzasto bure pumpa 65l
fiter ima kao prsten na jednoj strani i na njega ide gumica,filter metneš u donji dio i zavrćeš .Strana sa gumicom ide gore,na gornju stranu
Potrebna pomoc izvadio sam onaj fini precistac i dok sam prao, dobio tuznu vest umro mi traktorista- radnik imo 44 god pa posle toga sam zaboravio kako stoji filter, koja je gornja a koja donja strana i dali ima mozda neka gumica molio bih nekoga ko zna da mi odgovori, jer sad mi ne radi manometar kako god okrenem filter u kucistu.