Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja bas danas menjo ulje ovaj sto mi prodo deo kaze da pomesam sae 30 i sae 90 oko 800-900gr pola polaJa sam zimus na mojom agromehaniki 400 litara prskalica promenuo membrane i kupio novi onaj deo gde je manometar ceo komplet, i danas prskao psenicu kad manometar ni da mrdne na 0 stoji, a prskalica radi-prska, kada iskljucim jedan deo da neprska odmah na manometru ima pritisak. Sta to moze biti? Ona ovako normalno prska, Ali nemagli se za njom. Doduse ja sam je nastelovao da sa 400 litara isteram 2,5 jutara. Dal je to do dizni? Baca mnogo na njih. Na njoj su jos uvek fabricke dizne. Koliko treba da ima ulja u pumpi? Kod mene ima negde na pola mozda.
440l prskalica i da od jednom oprskas 4 jutra.... Ne znam dal' da se smijem il' da placem...
S 440l mozes KVALITETNO oprskati 2 jutra povrsine. Po meni sve preko tog je suvise rizicno. Jasno, pricam o ratarskoj proizvodnji.
I ja sam prskao sa 200 l/ha, Lechler plave trojke IDK na 3 bara, Rakovica druga brza na 1200 o/min. Kasnije sam prešao na IDKT dizne (sve ostalo je isto), i to je po mom mišljenju još bolja varijanta.