Milos M.
Član
Ja nosim 440 litara sa 542 i kad je puna i brdo plus,zna ga podici,i kakva je svrha uzeti 600 litara a sipati,ajde reci 450 litara??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma kako nije loša ništa to ne valja. Jes da nisam baš posebno pažljiv ali nisam ni nasilnik. Sama izrada I kvalitet niakakvi (fušeraj). Osim pumpe koja je agromehanika I bureta koji je klasika sve je nula. Grane mekane,nežne ,lose urađene loš material ,creva,cevi dizne sve najnekvalitetnije na tržištu sve sam zameni u Agritehnikomu u ZR. A o ramu neću trošiti reči evo slika. nije ni za 200 litara a kamo li za 660. Kupljena prošle godine pred sezonu znači odradila prošlu I pola ove.Sreća pa u stari ram od moravine iz 80 godina pa sam prepakovao I završio sezonu inače mi došlo da im nosim u proizvodnju.Inače ima ih podosta u selu I od njih nekoliko sam čuo da su imali iste problem.Mada ljudi ne vole da pričaju kada znaju da su se zaj**li I kupili tako nešto. E baš bi voleo da im vidim atest od rama odmah bi pojeo ram I prestao da se bavim poljoprivredom.Slikaj, ovako po podacima nije losa .
Koliko je dugo posedujes i sta zamers?
Imas neku drugu pa da nam uporedis?
Sad se setih da kolega Diklofen prodaje Agromehaniku staru 2 godine po dobroj ceni.
Prodajem prskalicu 660 litara,10 metara grane,pumpa Agromehanika 65l.
Baca i prdten sam turio. Do 50kj 440l odradjuje bez problema.
Danas-sutra ces uzeti jos zemljista,pa veci traktor,pa ces morati svu mehanizaciju da menjas,ovako samo nastavljas,ne zaustavljas ne na prelaznim resenjima.Osim ako ti nemas u planu da stagniras ili da radis 50-60-70 jutara sa ferdzikom sto ne moze ni zmajevku da pomeri?!Ja nosim 440 litara sa 542 i kad je puna i brdo plus,zna ga podici,i kakva je svrha uzeti 600 litara a sipati,ajde reci 450 litara??
Ukupno da radim npr 50kj. Usluga ima malo,ova je do sad prskala 30-35kj,pa puta par prskanja i bila je podesena da istera 2kj,novu cu podesiti da oprska 3-3.5kj i dosta za nase potrebe.Nisam ovo bas najbolje razumeo. 50 KJ na dan ili ta povrsina se moze obradjivati sa prskalicom od 440 lit? Koliko moze onda ona od 600 lit?