Prskalice

Posle duzih pregovora mene i caleta reseno je da se uzima neko prelazno resenje male privrede 440l,65lpumpa agromehanika i njen razvodnik.

- - - - - - - - - -

Bato ne dolazi u obzir.

Ne znam kakav 539 imate, ali 440l sa 10m granama je maksimum za 539 da lepo radi i da se ne propinje kao jarac.

• Like
Reagovanja: PKB
Clan Zeljko 025 ima Gumaplast 660l, pumpa 105l Agromehanika i 10m grane a cena oko 800evra.
To je dobra varijanta za 539, plus malo tegova napred.Ne treba ti bas uvek puna prskalica, recimo 440l malo.
Radio sam sa 533 i RAU 660l i 12m grane.Ova Zeljkova je kud i kamo laksa.
Pitaj coveka za kakva je za rad i kakav je kvalitet. Mislim da je to sto bi rekli best bay.

Slikaj, ovako po podacima nije losa .
Koliko je dugo posedujes i sta zamers?
Imas neku drugu pa da nam uporedis?

Ja isto imam gumaplast rau samo je moja od 440 litara,osim sto su popucale grane,i sto redovno spadaju dizne i oni poklopci,pa to uvek nosim sa sobom za nedaj boze,zasad nemam drugih zamerki,tri godine je kod mene.

@Kish, 600l. takva ista sa kopirnim 12m granama 2250e, covece 1000e naplacuju kopirne grane :sta:

clan @radovan 4, nosi sa ferdzom 600l A.M. sa fiksnim krilima 8-10m neznam tacno, gde ima bregova nece da moze.

Previše.
Ja nosim atomizer 440 litara i negde nema šanse da ga iznese. Mora u rikverc pa uz brdo, a negde ni to ne pomaže.
600 litara ...teško.
Osim ako je idealno ravno bez i najmanjeg brežuljka.

Nazad
Vrh