Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve sto sam kupovao,kupio sam kad sam poceo ovim da se bavim. U planu je njena zamena,ali za kvalitetniju iste nosivosti sa vecim granama,ovde su 10 metara,traktoru se nadam vecem uskoro,u stvari mora da dodje za jesenju setvu,a cisternu za vodu sam obezbedio i icice za mnom kad se prska. Malo je ovde njiva vecih od jednog hektara,plus su razbacane,pa nema potrebe za vecom prskalicom,. Prosirujem svake godine po malo,koliko mogucnosti dozvoljavaju. A sto se tice rada,sad vec toliko radim,nesto ispod 50 jutara kad to prevedem sa hektara na jutro.Danas-sutra ces uzeti jos zemljista,pa veci traktor,pa ces morati svu mehanizaciju da menjas,ovako samo nastavljas,ne zaustavljas ne na prelaznim resenjima.Osim ako ti nemas u planu da stagniras ili da radis 50-60-70 jutara sa ferdzikom sto ne moze ni zmajevku da pomeri?!
Nema ljutis,pricamo realno...
Ja trenutno radim 35 jutara,a od sledece godine oko 55 i imam 600l,12m i nekad,kad najavulju nevreme,uspem za 4 sata oko 30 jutara da opalim i to jedva!Sve sto sam kupovao,kupio sam kad sam poceo ovim da se bavim. U planu je njena zamena,ali za kvalitetniju iste nosivosti sa vecim granama,ovde su 10 metara,traktoru se nadam vecem uskoro,u stvari mora da dodje za jesenju setvu,a cisternu za vodu sam obezbedio i icice za mnom kad se prska. Malo je ovde njiva vecih od jednog hektara,plus su razbacane,pa nema potrebe za vecom prskalicom,. Prosirujem svake godine po malo,koliko mogucnosti dozvoljavaju. A sto se tice rada,sad vec toliko radim,nesto ispod 50 jutara kad to prevedem sa hektara na jutro.