branislav022
Član
Da 12 metara su grane.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam torpedo 4806 ,koji ima manje točkove zbog rad u povrtarstvu.Mtz 820 nosi prskalicu od 1000litara kad ima tegove od 400 kg .Pročitao sam celu temu i vidim da MTZ ima problema sa većim prskalicama.Jedino da kupim uzane točkove za Maseja .@kiraj
Ja cu ovu nositi sa "manjim" Fendtom (90ks),samo da nabacim uzane gume,a torpedo mora nositi od 600lit prskalicu,ja sam pozajmio od drugara takvu i nosila je Rakovica,doduse nije sve jedno,a ona i Torpedo ko **greška i oko,kod mene sa rusem nose 1000lit...
Na predzadnjoj slici se vidi da moze...dobra,ali ne i neophodna stvar...a cenovna razlika je podobra.Branislave, jel mozes da rasiris posebno levu a posebno desnu stranu samu za sebe a da suprotna ostane skupljena?
nasao sam kasnije na netu slike razvodnika iza ovog lima sa urezanim znakom ... super stvar, al to stoji, nakljucka se cena za cas od obicnih hidro grana pa daj ovo onoNa predzadnjoj slici se vidi da moze...dobra,ali ne i neophodna stvar...a cenovna razlika je podobra.
Ja imam torpedo 4806 ,koji ima manje točkove zbog rad u povrtarstvu.Mtz 820 nosi prskalicu od 1000litara kad ima tegove od 400 kg .Pročitao sam celu temu i vidim da MTZ ima problema sa većim prskalicama.Jedino da kupim uzane točkove za Maseja .
Evo i moje prskalice kupljene pre dvadesetak dana
I kod mene su 10m grane i na okretanju razbrojim 12 vrsta od traga do traga,lakse mi nego da brojim tragove od setve.