Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ganga mozes nam objasniti kako radis sa ovom kombinacijom?jel zamesas hemiju u oba rezervoara pa kad potrosis ovaj pozadi prebacis da vuce iz ovog napred,ili nekako drugacije?Moja kombinacija
Napred 650 lit, nazad 750 lit. za max 12 kj u zavisnosti šta se radi.
Da hemija je u oba rezervoara a trošenje je za posebnu priču, naime ne sa ovom agromehanikom ovde regulišem ventilom kada nazad bude potrošeno a na drugoj što imam Siegerovu od 18 m. tu je ventil kuglasti malo oštećen i nemam nikakvog prebacivanja i dok troši troši iz obe i prednju pre potroši za neku malu razliku u vremenu, desilo se da je nešto neispravno a da može dobro da posluži. Obe su povezane sa dva creva, jedno usisno i jedno potisno jer samo nazad imam pumpu i prednja mi nije ni potrebna jer sve radi odlično, nema "sleganje"-taloženje pesticida u prednjoj jer je vreme potrošnje malo. Ako vas nešto konkretnije inteesuje javite se da vam objasnim, jer gledajući ove nove sa sto ventila postoje mnogo prostija rešenja za neke stvari.Ganga mozes nam objasniti kako radis sa ovom kombinacijom?jel zamesas hemiju u oba rezervoara pa kad potrosis ovaj pozadi prebacis da vuce iz ovog napred,ili nekako drugacije?
Ima li koga da je od neke firme kupovao samo krila za prskalicu?Interesuje me neka okvirna cena krila od 12metara.Može potpuno gola tj. bez creva,nosača i dizni.
E,mene interesuje koje su bolje prskalice od 600l,od ove dve,"Agromehanika",ili "Lesko"? Kvalitet same prskalice,pumpe,koliko su cvrsta krila?
Malo kasnim sa odgovorom ali ipak:Ako je prskalica sa hidr.otvaranjem krila,konstrukcija krila je jaca, samim tim i teza,Dali može jedno obrazloženje tj malo detaljnije razlike.