Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da je tako svi bi kupovali samo male prskalice.Moja je fabricki 12m ali sam je ja prosirio na 15m na pravim duzima tamo jutro nazad jutro,vise nikada se nebi vratio na malu prskalicu,a imao sam pre ove,a o hidraulicnim granama mastam@mucobieno
Da,da. 5 sejalica prskas u prohodu. Uvek gazis srednju tj. 3. masinu iz kompleksa od 5. Prvo 3. masinu pa onda svaku 5.
Ja cu uraditi istu foru sa fergusonom samo cu prskati 3 masine i zahvat 9m. Nista mi ne znaci taj metar vise sirine jer izgubim krsa vremena na okretanjima. Treba da izbrojim 17 vrsta i nikada nisam siguran da sam dobro izbrojao. Drzim na kvacilu u drugoj brizni i polako. Nisam preskocio do sada, ali me o nervira!
@branislav
Nemoj mi zameriti, ali meni je to preskupo. Imas nijansu bolji ucinak od mene sa obicnom 440l i 10m granama a pritom si platio kao 6 malih prskalica i ne mozes da je nosis sa manjim traktorom od Case-a.
U ZR slovenacki 3500!Kolika je onako približna cena celog regulatora za rau 440 prskalicu? Zadnji put mi je zatrebala samo jedna grana ali izgleda da ventil za zatvaranje nepotrebne grane ne radi a i navoj tamo gde se navrce barometar je pokvaren (ranijih godina se otrgao bik pri utovaru pa malo "očešao prskalicu).
danas sam baš kod mene pogledao...piše SAE 20W 30Koje ulje ide u agromehaniku 105l
Ta oznaka stoji na bocici za dolivanje, u uputstvu za rukovanje ne pominje se to ulje nigde.danas sam baš kod mene pogledao...piše SAE 20W 30