Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da je tako svi bi kupovali samo male prskalice.Moja je fabricki 12m ali sam je ja prosirio na 15m na pravim duzima tamo jutro nazad jutro@mucobieno
Da,da. 5 sejalica prskas u prohodu. Uvek gazis srednju tj. 3. masinu iz kompleksa od 5. Prvo 3. masinu pa onda svaku 5.
Ja cu uraditi istu foru sa fergusonom samo cu prskati 3 masine i zahvat 9m. Nista mi ne znaci taj metar vise sirine jer izgubim krsa vremena na okretanjima. Treba da izbrojim 17 vrsta i nikada nisam siguran da sam dobro izbrojao. Drzim na kvacilu u drugoj brizni i polako. Nisam preskocio do sada, ali me o nervira!
@branislav
Nemoj mi zameriti, ali meni je to preskupo. Imas nijansu bolji ucinak od mene sa obicnom 440l i 10m granama a pritom si platio kao 6 malih prskalica i ne mozes da je nosis sa manjim traktorom od Case-a.![]()
U ZR slovenacki 3500!Kolika je onako približna cena celog regulatora za rau 440 prskalicu? Zadnji put mi je zatrebala samo jedna grana ali izgleda da ventil za zatvaranje nepotrebne grane ne radi a i navoj tamo gde se navrce barometar je pokvaren (ranijih godina se otrgao bik pri utovaru pa malo "očešao prskalicu).
danas sam baš kod mene pogledao...piše SAE 20W 30Koje ulje ide u agromehaniku 105l
Ta oznaka stoji na bocici za dolivanje, u uputstvu za rukovanje ne pominje se to ulje nigde.danas sam baš kod mene pogledao...piše SAE 20W 30