Ja u moju pumpu od 105l sipam Sae90.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisi dodao još mešač.ljudi jedno pitanje vezano za pumpe na prskalicama zašto svi pri kupovini prskalica ako su grane širine preko 10m kupuju pumpe od 105l koliko se meni čini primera radi grane od 12 metara imaju 24 dizne čak i da su 11004 to znači da ta dizna u minutu izbaci pod pritiskom od 2.8 bara 0.4 galona što mu dođe 1.514 litara e sad 1.514x24 dizne =36.336 litara po ovome je pumpa od 60 litara više nego dovoljna voleo bi da me neko ispravi jer planiram da kupim prskalicu pa me interesuje da li je ova moja računica tačna ili sam negde pogrešio
ljudi jedno pitanje vezano za pumpe na prskalicama zašto svi pri kupovini prskalica ako su grane širine preko 10m kupuju pumpe od 105l koliko se meni čini primera radi grane od 12 metara imaju 24 dizne čak i da su 11004 to znači da ta dizna u minutu izbaci pod pritiskom od 2.8 bara 0.4 galona što mu dođe 1.514 litara e sad 1.514x24 dizne =36.336 litara po ovome je pumpa od 60 litara više nego dovoljna voleo bi da me neko ispravi jer planiram da kupim prskalicu pa me interesuje da li je ova moja računica tačna ili sam negde pogrešio
Da je torpedo išao ,bilo bi tri dana jahanja.Doneo je čovek iz Sombora,tj Agrometalov tamić.Kiraj, ne u Evropu sad možeš i u NATO jel torpedo išao u Sombor ili NS po nju ? Prava mašina