Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,4%
  • Ne

Glasovi: 115 31,6%

• Ukupno glasača
    364
Dobio sam informaciju da su iz moje opstine blokirali prilaz pozarevcu na magistrali M24 , detalji kasnije danas mi je zavetina pa nemogu da pratim .
BRNICEVCI SAMO NAPRED , cim prodje zavetina dolazim sa pojacanjem

Ima onaj vic o Pirocancu kad je upecao zlatnu ribicu i resi ona da mu ispuni 3 zelje:
1 zelja da levom komsiji crkne krava.
Ajd nista neobicno i ribica mu ispuni.
2 Zelja da desnom komsiji crkne krava.
Opet ribica isputni.
3 Zelja da meni crkne krava.
Pa sto bre tebi da crkne?
Neka nek crkne pa da vidim od koga ce komsije da zajme mleko.

E sad ni sam ne znam sto sam ovo napisao,ali me neodoljivo podseca na neke ljude sa blokada.

Народе, истрајте до краја, не дајте се! Пре неких пар сати су окачили један срамни текст на Б92, који служи управо томе да завади народ. Толико лажи и **greška на малом простору ја нисам прочитао у животу. Не бавим се више ратарством, али јако добро знам какав је то хлеб. Ево линка ка тој вести, па прочитајте сами и просудите ко је овде луд?
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2011&mm=06&dd=02&nav_id=516147

Reci da je opet Krisan poslao to?Pa jeftini su to predizborni poeni,za tepsiju ribe da vas kupi?!Lepo je to da je neka asocijacija poljoprivrednika ili tako nesto ali DS-ovska opstina da salje meso i pivo po drugi put - to vec nesto smrdi,jedino da nisu oni,a?!Ja sam bio prvi put i kada sam to video,dosao sam kuci i ne idem vise!
Nije .Nije bio Krišan ,nego jedna mesara iz Kovačice , koja i inače tako raznosi na kućnu adresu poručeno roštiljsko meso.

e pa to je maticu jedan od onih 15 zahteva koje smo mi uputili,,znaci i cena nafte,,dajte ti i na otvorite novu temu ,,nova protestna voznja traktorima,, jer je ova totalno blokirana ..izgleda da nas i bog napusta evo se smracilo kao da ce sekire da padaju jer

Ima onaj vic o Pirocancu kad je upecao zlatnu ribicu i resi ona da mu ispuni 3 zelje:
1 zelja da levom komsiji crkne krava.
Ajd nista neobicno i ribica mu ispuni.
2 Zelja da desnom komsiji crkne krava.
Opet ribica isputni.
3 Zelja da meni crkne krava.
Pa sto bre tebi da crkne?
Neka nek crkne pa da vidim od koga ce komsije da zajme mleko.

E sad ni sam ne znam sto sam ovo napisao,ali me neodoljivo podseca na neke ljude sa blokada.

da podseca na tebe....

ma ljudi bio sam u opovu do danas ,dosao sam malo samo da odmorim sve je uzalud sad kad su nas prodali a znamo svi i ko nas je prodao ko je uzeo lovu

sve je to vec poznato i zna se dase ne vrti sve samo oko subvencija. onog momenta kada se za subvencionisanje dogovorimo doci ce na red sve ostalo! mislim da svi sipamo naftu u traktore i isvi su u istom problemu i znamo da je agrarna politika lose vodjena zadnjih godina, ali se sa jednim pregovaranjem nista nece postici i za to je potrebno vreme. vreme koje nama ne stoji na raspolaganju jer nas niko ne zeli cuti i sa nama niko ne zeli da razgovara.

http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/257533/Kis-Blokade-verovatno-i-danas

Nije mi jasno , bilo je račeno da do 10ha obuhvata 90% gazdinstava , a sad 30ha obuhvata 90% koja je tu matematika upotrebljena :sta:

Ta matematika je od Dulicke jos tad je bilo oko 700 000 registrovanih gazdinstava a sad kad je uveden PIO oko 70 000 gazdinstava prosek gazdinstava po meni je nekih 50 hektara.Ovom bi merom da kao uvuku male da plate PIO a ustvari lova je namenjena za Miskovica i ostale mocnike ja mislim da smo nadrljali jedno par godina svi skupa nebitno dal su ratari,povrtari,stocari,vocari pored ovih krvopija

A da li znas da saobracajna policija ne sme da deluje van svoje opstine odnosno podrucja, da to sme samo u vandrednom stanju i da je sve van toga tezi prekrsaj sluzbene duznosti!
Trebalo bi da napisemo kolektivnu tuzbu ustavnom sudu zbog ocitog krsenja ljudskih prava, to jest slobode kretanja. Pritisci na svim nivoima.

Nazad
Vrh