Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Dobio sam informaciju da su iz moje opstine blokirali prilaz pozarevcu na magistrali M24 , detalji kasnije danas mi je zavetina pa nemogu da pratim .
BRNICEVCI SAMO NAPRED , cim prodje zavetina dolazim sa pojacanjem

Ima onaj vic o Pirocancu kad je upecao zlatnu ribicu i resi ona da mu ispuni 3 zelje:
1 zelja da levom komsiji crkne krava.
Ajd nista neobicno i ribica mu ispuni.
2 Zelja da desnom komsiji crkne krava.
Opet ribica isputni.
3 Zelja da meni crkne krava.
Pa sto bre tebi da crkne?
Neka nek crkne pa da vidim od koga ce komsije da zajme mleko.

E sad ni sam ne znam sto sam ovo napisao,ali me neodoljivo podseca na neke ljude sa blokada.

I mi imamo svog Dzoa bageristu:osmeh: . NS-rimski sancevi
URL%5D
URL%5D
bf0df7134908414.jpg
danas.

Poslednja izmena:
Народе, истрајте до краја, не дајте се! Пре неких пар сати су окачили један срамни текст на Б92, који служи управо томе да завади народ. Толико лажи и **greška на малом простору ја нисам прочитао у животу. Не бавим се више ратарством, али јако добро знам какав је то хлеб. Ево линка ка тој вести, па прочитајте сами и просудите ко је овде луд?
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2011&mm=06&dd=02&nav_id=516147

Reci da je opet Krisan poslao to?Pa jeftini su to predizborni poeni,za tepsiju ribe da vas kupi?!Lepo je to da je neka asocijacija poljoprivrednika ili tako nesto ali DS-ovska opstina da salje meso i pivo po drugi put - to vec nesto smrdi,jedino da nisu oni,a?!Ja sam bio prvi put i kada sam to video,dosao sam kuci i ne idem vise!
Nije .Nije bio Krišan ,nego jedna mesara iz Kovačice , koja i inače tako raznosi na kućnu adresu poručeno roštiljsko meso.

e pa to je maticu jedan od onih 15 zahteva koje smo mi uputili,,znaci i cena nafte,,dajte ti i na otvorite novu temu ,,nova protestna voznja traktorima,, jer je ova totalno blokirana ..izgleda da nas i bog napusta evo se smracilo kao da ce sekire da padaju jer

Ima onaj vic o Pirocancu kad je upecao zlatnu ribicu i resi ona da mu ispuni 3 zelje:
1 zelja da levom komsiji crkne krava.
Ajd nista neobicno i ribica mu ispuni.
2 Zelja da desnom komsiji crkne krava.
Opet ribica isputni.
3 Zelja da meni crkne krava.
Pa sto bre tebi da crkne?
Neka nek crkne pa da vidim od koga ce komsije da zajme mleko.

E sad ni sam ne znam sto sam ovo napisao,ali me neodoljivo podseca na neke ljude sa blokada.

da podseca na tebe....

ma ljudi bio sam u opovu do danas ,dosao sam malo samo da odmorim sve je uzalud sad kad su nas prodali a znamo svi i ko nas je prodao ko je uzeo lovu

sve je to vec poznato i zna se dase ne vrti sve samo oko subvencija. onog momenta kada se za subvencionisanje dogovorimo doci ce na red sve ostalo! mislim da svi sipamo naftu u traktore i isvi su u istom problemu i znamo da je agrarna politika lose vodjena zadnjih godina, ali se sa jednim pregovaranjem nista nece postici i za to je potrebno vreme. vreme koje nama ne stoji na raspolaganju jer nas niko ne zeli cuti i sa nama niko ne zeli da razgovara.

http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/257533/Kis-Blokade-verovatno-i-danas

Nije mi jasno , bilo je račeno da do 10ha obuhvata 90% gazdinstava , a sad 30ha obuhvata 90% koja je tu matematika upotrebljena :sta:

Ta matematika je od Dulicke jos tad je bilo oko 700 000 registrovanih gazdinstava a sad kad je uveden PIO oko 70 000 gazdinstava prosek gazdinstava po meni je nekih 50 hektara.Ovom bi merom da kao uvuku male da plate PIO a ustvari lova je namenjena za Miskovica i ostale mocnike ja mislim da smo nadrljali jedno par godina svi skupa nebitno dal su ratari,povrtari,stocari,vocari pored ovih krvopija

A da li znas da saobracajna policija ne sme da deluje van svoje opstine odnosno podrucja, da to sme samo u vandrednom stanju i da je sve van toga tezi prekrsaj sluzbene duznosti!
Trebalo bi da napisemo kolektivnu tuzbu ustavnom sudu zbog ocitog krsenja ljudskih prava, to jest slobode kretanja. Pritisci na svim nivoima.

Nazad
Vrh