Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
To je bilo onda kad je protestvovalo 500traktora a sta mislis kako sada razmisljaju ka protestvuje 10000...pijani i debeli seljaci,to su gradski maloumnici koji veruju sve sto vide na televiziji,sad kad slusa b92 i cuje da mi navodno zaradjujemo 1000e po Ha ima da se vezu toga ko pijan plota

Pitalo se ovde sta se radi po centralnoj Srbiji i zasto je nezainteresovana.
Pa evo danas na preslavi (Spasovdan) se upravo o blokadama razgovaralo. Najvise se izvodila racunica 14000x100=1400000. Pare koje vecina u svom zivotu nije na gomili niti ce ih ikada videti, i toga su svesni.
Oni ovaj protest uopste ne dozivlajvaju kao protest nekih svojih, oni u ovome ne vide nista sto bi njima i malo poboljsalo i olaksalo polozaj.
Pitaju se, pa ako ja nekako zivim, skolujem decu, lecim, sahranjujem, vencavam, kupujem deci kompjutere, kupujem mehanizaciju, sa ovih mojih nekoliko hektara zemlje ko zna koje klase a on sa sto hektara vojvodjanske trazi da mu drzava da, onda tu nesto nije u redu. Ili su alavi ili ne znaju da rade. Pominju jos jednu mogucnost ali ne bih da je prenosim ovde, prilicno je neprijatna.

Blokada autoputa i beograda hitno!!

Mirna vožnja paora polako prerasta u agoniju kojoj se ne vidi kraj i koja počinje da gubi smisao!
Ljudi su već 4. (četvrti) dan na putevima, jedu, spavaju, bez osnovne higijene krenuli su jer su ostali gladni, a hrane nas žitnim zrnom! Ako u nekoj zemlji seljak ostane gladan to znači da je toj zemlji došao kraj!

Nedajmo da nas LJUDOŽDERI iz Beogradskog pašaluka zavade zarad svoje imbecilne koristi!
Budimo složni i krenimo odlučno po ono što nam pripada!

BOGAT SELJAK = BOGATA DRŽAVA

E moj kolega,lako je tudju racunicu izvoditi ili se drzite one"kod komsije trava zelenija"ili jos gore"da komsiji crne krava".

Ljudi oni svi misle da smo stoka i ko je na blokadi osetio je to ,ljudi nemaju rec podrske za nas nego samo osude,mnogi misle samo na svoje **greška,lazu nas da nose lekove,glume pokisle face samo da bi prosli a 50metra nize smeju se onako podlacki kako su nas zajebali,mnogo sam video za tri dana danas sam kuci da se odmorim od toga pa opet.dobro je sto smo u velikom broju,a sto se tice linka o hrvatskim seljacima kako probijaju blokade to je nesto drugo,oni nece da biju svoje branitelje,a mi kad bi uradili nesto isto isterali bi tenkove na nas.Treba istrajati sa ovim sto smo zapoceli ai samo bez incidenata!

U Opovu su povređena su samo tri policajca i to lakše.Nije bilo strašno.Ja zamalo da prespavam žurku da mi Zrenjaninac nije pustio poroku da idemo da probijemo blokadu.Više su im lokalni klinci naneli štete na kolima i pokrali koješta nego mi.Ali eto najlakše je svaliti sve na nas.
U magazinu OKO na rts1 i u dnevniku u 19:30 bi trebalo biti puštena izjava iz Opova od jutros.

Brate, odgovor na ovo je postavaljanje carinarnice na Pancevcu, i cena hleba kao u Nemackoj 3.5 evra za kilo hleba tako da Beogradska gamad pocrka redom! A ne ovako, da seljak hrani beogradski sljam i evo sta nam misle. Sve moze da poskupi samo hleb, meso i mleko ne moze. Kada hleb treba da poskupi 10 dinara Milosavljevic intervenisse iz robnih rezervi, kada treba meso da poskupi Milosavljevic intervenisse iz robnih rezervi, kada treba mleko da poskupi Milosavljevic intervenisse iz robnih rezervi.. A k....ca bato! Dosta je bilo zivota za dzabaka. Dok su seljaci na njivama, u BG-u u sred radnog dana ne moz naci mesto u kaficima i svi rade u javnim odnosno drzavnim institucijama sa platom od 70000 hiljada. Zaposleni u ministarstvima rade do 12 i to ako uspes da ih navatas. Petkom redovno skraceno radno vreme po slobodnom nahodjenju. Ponavljam, vekna leba kao u Svabiji za 3. 5 evra pa izvolte gospodo beogradjani.
Obavezno pogledajte link da vidite skime imamo posla i zbog takvih nesmemo da popustimo !!! http://forum.krstarica.com/showthread.php/136322-AJDE-DA-POSLE-BLOKADE-IDEMO-KOD-SELJAKA.

Ljudi oni svi misle da smo stoka i ko je na blokadi osetio je to ,ljudi nemaju rec podrske za nas nego samo osude,mnogi misle samo na svoje **greška,lazu nas da nose lekove,glume pokisle face samo da bi prosli a 50metra nize smeju se onako podlacki kako su nas zajebali,mnogo sam video za tri dana danas sam kuci da se odmorim od toga pa opet.dobro je sto smo u velikom broju,a sto se tice linka o hrvatskim seljacima kako probijaju blokade to je nesto drugo,oni nece da biju svoje branitelje,a mi kad bi uradili nesto isto isterali bi tenkove na nas.Treba istrajati sa ovim sto smo zapoceli ai samo bez incidenata!

Svi koji na vas gledaju mrko ili što kažeš nemaju razumevanja jednostavno ne razumeju situaciju a zemlju samo u saksiji drže. Mogu donekle da ih razumem sigurno da imaju puno svojih problema jer takvo je stanej u državi svi su doterani do same ivice preživljavanja! Ljudi su smrknuti bez elana, bez energije i što je najgore bez ideje da nešto promene jer u ovoj državi jednostavno ništa ne uspeva ako nisi slizan sa nekom lopovskom bagrom, to predpostavljam i sam dobro znaš.

PUNA PODRŠKA IZ NOVOG SADA ISTRAJTE DO KRAJA. NEMA POVLAČENJA!!

brate, odgovor na ovo je postavaljanje carinarnice na pancevcu, i cena hleba kao u nemackoj 3.5 evra za kilo hleba tako da beogradska gamad pocrka redom! A ne ovako, da seljak hrani beogradski sljam i evo sta nam misle. Sve moze da poskupi samo hleb, meso i mleko ne moze. Kada hleb treba da poskupi 10 dinara milosavljevic intervenisse iz robnih rezervi, kada treba meso da poskupi milosavljevic intervenisse iz robnih rezervi, kada treba mleko da poskupi milosavljevic intervenisse iz robnih rezervi.. A k....ca bato! Dosta je bilo zivota za dzabaka. Dok su seljaci na njivama, u bg-u u sred radnog dana ne moz naci mesto u kaficima i svi rade u javnim odnosno drzavnim institucijama sa platom od 70000 hiljada. Zaposleni u ministarstvima rade do 12 i to ako uspes da ih navatas. Petkom redovno skraceno radno vreme po slobodnom nahodjenju. Ponavljam, vekna leba kao u svabiji za 3. 5 evra pa izvolte gospodo beogradjani.

svaka ti je na mestu!

velika podrška iz novog sada

blokirajte sve što možete, nema odustajanja!

Citam ovu temu i divim se poduhvatima vojvodjana. Iskreno ja nebi imao neke koristi bilo ovako ili onako, jedino bi voleo da ovaj protest preraste u protest za svrgavanje vlasti pa da se i mi tuzni prikljucimo.

Cudno da tek sad mediji pocinju da govore istinu a to je da je Policija napravila blokade na putevima, zaustavivsi Poljoprivrednike na putu do BG. Lepo kazu jos dva dana blokade Policajaca, i premasice se iznos para koje traze POljoprivrednici, u smislu stete zbog blokada. Znaci ako je Vladi draze da baca pare nego da da onom ko puni budet, i ko je stub drzave.....strasno....

Brate, odgovor na ovo je postavaljanje carinarnice na Pancevcu, i cena hleba kao u Nemackoj 3.5 evra za kilo hleba tako da Beogradska gamad pocrka redom! A ne ovako, da seljak hrani beogradski sljam i evo sta nam misle. Sve moze da poskupi samo hleb, meso i mleko ne moze. Kada hleb treba da poskupi 10 dinara Milosavljevic intervenisse iz robnih rezervi, kada treba meso da poskupi Milosavljevic intervenisse iz robnih rezervi, kada treba mleko da poskupi Milosavljevic intervenisse iz robnih rezervi.. A k....ca bato! Dosta je bilo zivota za dzabaka. Dok su seljaci na njivama, u BG-u u sred radnog dana ne moz naci mesto u kaficima i svi rade u javnim odnosno drzavnim institucijama sa platom od 70000 hiljada. Zaposleni u ministarstvima rade do 12 i to ako uspes da ih navatas. Petkom redovno skraceno radno vreme po slobodnom nahodjenju. Ponavljam, vekna leba kao u Svabiji za 3. 5 evra pa izvolte gospodo beogradjani.
Drzava upravo tme i sluzi da zastiti standard vecine gradjana i da intervenise trzisnim mehanizmima, a intervencija iz robnih rezervi je trzisni mehanizam koji povecava ponudu i tako smiruje cene, u slucaju da dodje do naglog nesrazmernog skoka istih.
U trzisnoj privredi prodavac je slobodan da za svoju robu trazi koju god zeli cenu i da je proda samo po onij ceni nakoju on pristane. Niko proizvodjace psenice ne moze prisliti da proadju svoju robu po ceni po kojoj nece osim trzista.
U scenariju koji predlazes je, nadam se ne razumom vec besom inicirana, ogoljena zelja za osvetom ogromnoj vecini gradjana koja nikakve veze sa subvencijama nema. Ako mislitre da hleb treba da bude 3,5 evra podignite cenu psenice na koliko god zelite, na 100 na 200 dinara i ne dajte je ispod toga. Samo nemojte ocekivati da u vasoj toj osveti prema drugim gradjanima saucestvuje i drzava pa da zabrani da jeftinija psenica dodje na trziste.
Pisuci ovakve komentare tesko da na svoju stranu pridobijate ikoga ako vam je do toga uopste stalo.

Nazad
Vrh