Где сте били!?Eto bili smo na gomili a ne znamo se
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Где сте били!?Eto bili smo na gomili a ne znamo se
Kako nisu plaćali ...kod nas davali studenti po 200 evra dnevno....da idemo nismo teli protiv Mesije....sakloni BozeSumnjam da je tacno . Prije bi bilo da neko placa da ne dolazis traktorom , takva je guzva i odziv bio ,ucesnika je bilo i previse , nije bilo nikakve potrebe da se placa . (Ne)cudi me da si povjerovao u to.
U dvoristu Poljoprivrednog fakulteta u ZemunuГде сте били!?
![]()
Њих 12 из села не би писао тек тако.Sumnjam da je tacno . Prije bi bilo da neko placa da ne dolazis traktorom , takva je guzva i odziv bio ,ucesnika je bilo i previse , nije bilo nikakve potrebe da se placa . (Ne)cudi me da si povjerovao u to.
Sad će biti još omiljeniji, šta očekivati od takvih ali no.Kod nas u selu je jedan zdravo omiljeni lik dao svoj traktor sad kad mu stigne nov stvarno ima da popucadu od muke što i oni nisu![]()
![]()
Nek izađu javno i kažu taj i taj mi nudio a ovako rekla kazala, već viđeno ali no.Њих 12 из села не би писао тек тако.
Jeste,zna se tačno ko je sve dao traktore da stoje ispred ćacilenda.Koliko cujem iz Mandjelosa je ovaj dao traktor?
![]()
Ko je NOVICA NEDIĆ – čovek zbog kojeg su Mitrovčani ostali bez atraktivne lokacije za HITNU POMOĆ! | Sremskomitrovački portal
U Srbiji postoji zanimljiva pojava da se osobe koje nisu čelnici vladajuće partije, niti učestvuju u njenim aktivnostima kao saradnici i simpatizeri, predstavljaju kao privatno bliske porodici Vučić, i na osnovu toga teže da ostvare lične interese. Neki od njih u pojedinim lokalnim sredinama u...mitrovica.info
Proverio juče, sve je tako. U pitanju je lokalni SPS član koji je šef odseka za poljoprivredu u gradskoj kući. Živi u selu ali nisam znao da mu je to nadimak. Inače vredan i radan, što jes jes, ima nešto malo svoje zemlje, uzima u arendu dosta, gaji i svinje...@ACA RAIC Piše se da je Grašak iz Noćaja dao traktor.
Popuštam i ja, hvataju me godine.Jbg Aca juri zene a Rasa karijeru, za jednog svalera Aca je slabo obavesten