Где сте били!?Eto bili smo na gomili a ne znamo se
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Где сте били!?Eto bili smo na gomili a ne znamo se
Kako nisu plaćali ...kod nas davali studenti po 200 evra dnevno....da idemo nismo teli protiv Mesije....sakloni BozeSumnjam da je tacno . Prije bi bilo da neko placa da ne dolazis traktorom , takva je guzva i odziv bio ,ucesnika je bilo i previse , nije bilo nikakve potrebe da se placa . (Ne)cudi me da si povjerovao u to.
U dvoristu Poljoprivrednog fakulteta u ZemunuГде сте били!?
![]()
Њих 12 из села не би писао тек тако.Sumnjam da je tacno . Prije bi bilo da neko placa da ne dolazis traktorom , takva je guzva i odziv bio ,ucesnika je bilo i previse , nije bilo nikakve potrebe da se placa . (Ne)cudi me da si povjerovao u to.
Sad će biti još omiljeniji, šta očekivati od takvih ali no.Kod nas u selu je jedan zdravo omiljeni lik dao svoj traktor sad kad mu stigne nov stvarno ima da popucadu od muke što i oni nisu![]()
![]()
Nek izađu javno i kažu taj i taj mi nudio a ovako rekla kazala, već viđeno ali no.Њих 12 из села не би писао тек тако.