Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,4%
  • Ne

Glasovi: 115 31,6%

• Ukupno glasača
    364
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

Nije bas samo sutra imamo fore 3 dana mi na budzetu,sutra je prvi,7 jul je slava i ne mogu da ostavljam kucu i goste,a 8 dan posle slave nece niko da ide od drustva svi idu sutra.

Meni zivot zavisi od te jeben* skole....

North ARMY je napisao(la):
Nije bas samo sutra imamo fore 3 dana mi na budzetu,sutra je prvi,7 jul je slava i ne mogu da ostavljam kucu i goste,a 8 dan posle slave nece niko da ide od drustva svi idu sutra.

Sta se jedis, proce protest i bez tebe. ::namigivanje::

pa sutra će i od poljoprivrede zavisiti-gledaj malo u budućnost nije lako biti inž.poljoprivrede kad završiš.onda ćeš moći pričati-da ja sam bio na tom protestu.hoće ti ići tata,deda? :ppozdrav: :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1278324437[/time]

Post je spojen: [time]1278356911[/time]

Deda ne moze da se popne u traktor,a cale je otisao da pregovara sa komsijama da vidi hoce ici neko iz komsiluka.

Da komsija ali se prvo treba upisati na taj fax pa onda biti inzinjer,mene ni cena od 25din/kg ne moze izvuci kad imam svega 14-15kj zemlje...

ma ti si jedinac,šta se sekiraš :haha: :haha: :haha:pa idi sam 8-og šta će ti drugovi,sam si se i rodio.protest je važniji.ja ću te braniti,nesme te niko tući :haha: :haha:

nesto mi je ovaj sumnjiv :haha: :haha: :haha: da ga nisu podmazali :haha: :haha: :haha:

ne kontam sad ništa-sutra radiš ili ideš da se upišeš na faks? :haha: :haha:
Post je spojen: [time]1278325007[/time]

idem da upisem na fax,ako u povratku jod budete na ulici eto i mene. :cao:

Pa popravim motor,spremimo diskoteku i onda sankerisanje celu noc...

Daj da ne idemo vise u off.

Jel idu tvoje komsije Spiljar,Tesla,Bukac,Moldovanovic,Djorovic matori,Duka...??

Ko brise poruke:haha:Nek kaze i nek se zna ko nam brise poruke,koji moderator ili sta je vec? ::lose:: Mislim pravi se nekakav strajk a ovde se vrsi diskriminacija pojedinavca po slobodnoj volji pojedinih clanova foruma koji sebe smatraju uzvisenim ::lose::

Ja sutra idem...
kao i pre par dana
kao i 5 oktobra
kao i 1996 u protestnoj šetnji :(

JA brisem poruke u kojima je samo smajlic bez teksta,jednu takvu sam malo pre obrisao citat+smajlic nije bilo reci,takve se poruke brisu.

JA brisem poruke u kojima je samo smajlic bez teksta,jednu takvu sam malo pre obrisao citat+smajlic nije bilo reci,takve se poruke brisu.

Aha,ok....

upisaću te ja 8-og,nemoj da me Nerviraš.oće ići tvoj tata?tesla me danas zvao al ništa nereče mi.ići će peca,braca i drugi.nemoj biti osim sveta :haha: :haha:
Post je spojen: [time]1278293236[/time]
doteraj ljutu guju imt-560,ako ti žao goriva daću ti ja 10litara,još će ti i ostati :ppozdrav: :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1278358737[/time]

Deda ne moze da se popne u traktor,a cale je otisao da pregovara sa komsijama da vidi hoce ici neko iz komsiluka.

Da komsija ali se prvo treba upisati na taj fax pa onda biti inzinjer,mene ni cena od 25din/kg ne moze izvuci kad imam svega 14-15kj zemlje...

Ej, a da te pitam nesto.kad te nemoze izvuci ni cena od 25din obzirom da imas 15 jutara zemlje i obzirom da ides na taj fakultet koji ides i verujem nevidis neke perspektive u poljoprivredi i obzirom da ti interesovanja iz tvojih postova i tvog profila odudaraju od ove grane o kojoj se na ovom forumu vodi polemika,meni jedna stvar nije jasna :sta: :sta: :sta:Pa za cega si ti covece napravio skoro 6300 postova na poljoprivrednom forumu :sta: :sta: :sta: Kazes da ti od tog fakulteta zavisi zivot i to je ok,ali sta sa ovih 6300 poruka,jel ti poljoprivreda hobi,omiljeni forum ili sta je u pitanju :sta:

@Jovanovic znaci niko od tvog komsiluka Braco je iz mog daljeg komsiluka,a i peca je iz djepusa samo sto se preselio u drugu ulicu,znaci niko od tovg komsiluka.

Ma jeb* 10L goriva potrosicu puno vise za fax i ostalo.Fax sam upisao da bih unapredio poljoprivredu tj da radim kvalitetno na ovoj mojoj zemlji ako vec ne mogu da radim 150kj pa da zivim od suvog ratarstva ja imam njivu pored bosuta pa valjda cu moci neko povrce da sejem i zalivam,na to sam mislio kad sam rekao da mi od fakulteta zavisi.
Meni ne igra ulogu cena zita jer ga ostavljam za svoje potrebe,ali HOCU da pomognem svim kolegama poljoprivrednicima. :cao:

@Djokan
Jel ti razumes sebe sta pises??
Ja poljoprivredu volim radim zemlju od malih nogu sam na traktoru,

Nazad
Vrh