Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Kiki,transpotreri su standardna vozila za razbijanje demonstracija.Nista cudno sto su ih spremili.Samo ovi nasi treba da izdrze pritisak.Velika je tenzija od sinoc.

Pozdrav za Lokvance koji su imali volje i hrabrost da se pridruže svim drugim poljop.koji dele njihovo mišljenje da je ovo sramnno..(mislim na subvencije)!
Pridružiću se akciji posle radnog vremena...sa osveženjem ...izdržite..STTTTIIŽŽŽŽEMMMM

Nije mi jasno sa kojim pravom su zaustavili traktore i ne daju im dalje. I kurta i murta mogu u Beogradu da prave proteste, gej parade, mitinge...... samo poljoprivrednicima to nije dozvoljeno.

Poljoprivrednici iz Sonte i Svilojeva su organizovano uz pratnju policije uspeli da obave protestnu vožnju do Sombora kao vid podrške ostalim učesnicima koji su krenuli ka Beogradu,ali tamo smo bili blokirani i preusmereni na obilaznicu prema Apatinu i nismo uspeli da uđemo u centar grada.
Nakon preusmeravanja smo uz podršku policije ušli u glavnu ulicu u centru Apatina i tamo se parkirali ispred zgrade opštinske uprave,gde su nas čekali novinari.
Sutra možemo očekivati da će biti objavljeno u Blicu i ostaloj dnevnoj štampi.
A evo i par slika da se vidi kako je to danas bilo kod nas...
a9wbw6.jpg

20fai36.jpg

2w71nk8.jpg

Ljudi,samo napred,ne odustajte,krajne je vreme da se cuje glas hranioca ovog napacenog naroda!!!! U Pomoravlju nikakvih informacija od strane medija,bas me cudi zasto li je tako ?

Šandor javlja da u Pančevu apsolutno blokirani svi putevi za Beograd i u BG se jedino može stići preko Smedereva.

Kiki,transpotreri su standardna vozila za razbijanje demonstracija.Nista cudno sto su ih spremili.Samo ovi nasi treba da izdrze pritisak.Velika je tenzija od sinoc.

To za razbijanje demostracija OK , ali mi nismo došli da se bijemo sa njima nego da tražimo ono što je obećano (da ne kažem naše) . Da su lepo rekli na početku nema , verujem da bi bilo bolje , neko nebi bacio 200kg veštaka nego 100kg , možda bi sejao neko jeftinije seme , kupovao jeftinije herbicide , možda redukovao prolećnu obradu , možda nebi uzeo neku novu mašinu ...

http://www.politika.rs/vesti/najnovije-vesti/Traktorima-blokirali-Pancevo.sr.html
ПАНЧЕВО - Пољопривредници из јужног Баната данас су тракторима блокирали све улазе и излазе из тог града, а проходан је само нови пут за Београд, који је полиција деблокирала.

Пољопривредници из Јужног Баната кренули су на протест у Београд, али их је полиција зауставила на излазу из Панчева код старог моста преко Тамиша.

Око 11 часова био је потпуно обустављен саобраћај према Јабуци, Банатском Новом Селу, Долову, Старчеву, као и стари београдски пут.

Svi putevi iz Pančeva za Beograd potpuno blokirani jer je poljoprivrednike koji su krenuli na protest u prestonicu, zaustavila policija. Iako je jutros najavljeno da će poljoprivrednici traktorima krenuti ka Beogradu, nezadovoljni agrarnom politikom Vlade, oni se trenutno nalaze i na prilaznim putevima Pančevu.
Autobusi ATP-a trenutno ne saobraćaju prema Beogradu, potrvdio je za naš program Voja Savičić iz ATP-a.
„Do pre pola sata nekoliko vozila se vratilo iz Beograda, a sad trenutno ne idemo ni za Beograd, ni iz Beograda. Imamo nekoliko vozila u koloni“, rekao je Savičić.
Javlja radio Pančevo.
GRADONACELNICA APELUJE DA SE NE BLOKIRAJU PUTEVI
Naš APEL , nek propuste poljoprivrednike pa će se grad odblokirati.

blic piše
Na mestu blokade su prisutne jake policijske i snage Žandarmerije ali, za sada, nema incidenata.

kao da im je žao.

Асоцијација пољопривредника: Људи изманипулисани

Асоцијација пољопривредника Србије подржава захтеве незадовољних пољопривредника који су се данас запутили ка Београду али се њени чланови нису придружили протесту, јер како каже за РТВ Војводине председник Асоцијације, Богдан Шуљманац, из сремског села Лаћарак, уредба још није донета, и додаје да су овог пута "људи изманипулисани".

Простора за преговоре има и Асоцијација пољопривредника Србије је стога затражила пријем у министарству пољопривреде током сутрашњег дана. Из овог удружења наглашавају да подстицаје и треба да добију носиоци малих газдинстава јер су до сада то добијали велики произвођачи, који обрађују и по 2000 хектара поседа

kako šire dezinformacije, a znamo da se može reg samo 100 h.

Poslednja izmena:
ja sam na poslu u beogradu i sada mi reče čovek da mu nije jasno zašto toliko žandarmerije ide prema pančevu kaže da ih ima sigurno 100 ako ne i više i to svi u kamionima samo ih dopremaju

Sta se desava .ima li novih informacija? Kod nas bile televizije lokalnog tipa i naravno RTS.danas je obavljena protestna voznja kroz centar vrsca stim da su traktori parkirani kod mosta u Vlajkovcu .protest i dalje traje i trajace..........

suprug mi je tamo u protestnoj koloni! I ne mogu da verujem da se prema njima ponasaju kao prema kriminalcima, kao prema razjarenoj rulji koja nema nikakve destruktivne namere! Od Basaida do Zitista su putovali vise od sest sati, bili terani kao stoka preko njiva! Cak smo dobili informaciju da su dva traktora dospela u Beograd i da je jedan vozac uhapsen! Televizije, novinari, medijske kuce gde ste da pokazete kako se odnose prema srpskom seljaku?! Spremili su naoruzanje kao da najveca mafijaska grupa dolazi, SRAMOTA ZA CELU SRBIJU KADA IDE NA RUKU KOJA JE HRANI!!!!!!!!!!! NEDAJTE SE IZDRZITE!!!!!!!!!!!!!

Neproverena info da nekog protesta ima i u Kragujevcu??
Na RTV1 ide neka emisija o ovome. A sto se tice RTS-a izgleda da ce opet neko morati da se izvinjava.

Nazad
Vrh