Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Moze li neko da potvrdi da je policajac coveku stavio pistolj na slepocnicu i na silu ga izvukao iz traktora? Oni nisu normalni, znaju li uopste sta rade. Traktori se najnormalnije voze putevima blokade je napravila policija. Ulazimo li mi polako u otvorenu diktaturu ovakve metode vise nisu dozvoljene ni nad psima ali izgleda jesu prema poljoprivrednicima. Sta je sledece hoce li poslati avione da bombarduju kolone traktora?

Mi smo danas blokirali jednu traku prema Novom Sadu (to je put NS-Sombor,dosta prometan) na jedno 4 sata,a kada smo culi da nece da puste traktore dalje od NS onda smo ceo put blokirali na 30min kao podrsku ostalima... Sutra blokiramo opet taj put na ceo dan,stime sto cemo pustati vozila na svakih sat vremena :ppozdrav:

Barabcine,:zli:::jako_besan:::udri:
ne treba ni jedan jedini hektar zita posejati, mi ce mo jesti proju, a oni neka kupe povoljno iz uvoza

Izem ti taj face, necu iz principa tamo. Kako i gde se krece sa beogradske strane? Nek pise neko ko ima pristup face-u , sta se dogovara, da znamo kad mozemo da krenemo

Blokiran put B.Palanka-Novi Sad,oko 200 traktora iz Baca i Backe palanke stalo kod zaobilaznice blokada policije,ako se nevrate subvencije na staro bice svasta ljudi su ogorceni

evo u kljajicevu covek krenuo da upali traktor policajac repetirao pistolj i uperio u njega trenutno je u stanici kao i 2 koji su ga branili. lokalni mestanin stariji covek(60god. otprilike) kada je to video rekao je"sto hapsite coveka on vas hrani" na sta su policajci i njega odveli.put je blokiran jos uvek

Blokiran novi put za beograd iz Panceva u oba smera,vozila se iz beograda pustaju po 5 min. na svakih pola sata,put ka BG je zatvoren
28vgmde.jpg

vidi se guzva iz pravca beograda svi nervozi,a bice jos napetije posto se ova zega gasi:ppozdrav:

To je klasicno zastrasivanje,mante se toga i tih prica, ovako se samo ispituje kakva je napetost,na novom putu dodje lik baja nema sta,sa jos dvojicom oce da pomeri traktor krenu da udje kad su svi zapenili i kad ka uvatili za ruku usro se,ja mislim da je bilo sta tad rekao tu bi mu bio venac,policija je to samo posmatrala.Inace dosao sam kuci da jedem pa uvece idem da menjem druga...

Nazad
Vrh