Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Sada sam razgovarao sa bratom, zaustavljeni su kod instituta....

Poslednja izmena:
Naprijed ljudi ne daj te se, ako ne udje te u BG nista niste napravili, idite bar da vas vide oni govnari u BG.Podrska iz Bijeljine.

Kolona iz južnog banata zaustavljena na mostu preko Tamiša, kažu mnogo više od 500 traktora možda i 1000. (Kovačica 60, Padina 102...)

da, upravo mi se javio Cici. Neko od naših je otišao skroz do mosta na Tamišu. Policija je iz Niša (barem policajac sa kojim je taj NAŠ pričao). Policija blokirala traktore, traktori blokirali njih. Tako je navodno na svim prilazima u BG. Ovo je sve u fazonu tražili ste gledajte. Hteli smo/ste mirno i kulturno ali je policija i ko zna ko još hteo sve ovo da prikaže u najgorem mogućem svetlu.. mi ćemo jesti i kukuruz i žito. Oni će lišće iz parkova.

Cicijeva polovina koja je ostala kući :ppozdrav:

Stari put za Beograd potpuno je blokiran jer je poljoprivrednike koji su krenuli na protest u prestonicu, zaustavila policija. Iako je jutros najavljeno da će poljoprivrednici traktorima krenuti ka Beogradu, nezadovoljni agrarnom politikom Vlade, oni se trenutno nalaze i na prilaznim putevima Pančevu.

Starim putem je nemoguće proći ni iz pravca Beograda ni iz Pančeva, dok je jedino prohodan novi put za Beograd, što su nam potvrdili taksisti.

Patrole policije su na terenu, zaustavljeni su traktori na prilaznim putevima u gradu i Policija apeluje na građane da ne kreću na put ako ne moraju.

Traktori se nalaze na prilaznim putevima Pančevu iz pravca Kovina, Vršca, Kovačice, Starčeva, a problem je i na starom putu Pančevo - Beograd. Policija procenjuje da će se gužve na putevima raščistiti za nekoliko sati, dok poljoprivrednici kažu u izjavi za naš radio da se neće razići.
Javlja radio Pančevo

http://www.rts.rs/page/stories/ci/s...56/Блокиран+стари+пут+за+Београд.html?tts=yes

Poslednja izmena:
Sva podrska od nas koji nismo uspeli da se organizujemo. Iz nekog ličnog iskustva od pre desetak godina treba izdržati u toj igri nervima i ne odustajati. Na kraju blokade puteva su i Miloševiću došle glave a to ovi na vlasti dobro znaju i plaše ih se . Mi koji smo kod kuća bi trebalo da idemo na sajtove svih medija i da ostavljamo što više komentara .

Sad sam zvao RTS i pitam zašto ne infirmišu narod dasu poljoprivrednici u štrajku i dali su oni javni servis ili stranački,kazu neznaju ništa o tome evo vam kontakt tel RTS 0901 321 321 ,cena je samo 9din 1min zovite ih i dajte do znanja

Iz nepouzdanih izvora smo saznali da iz pravca Beograda su tamo i žandarmerija i oklopna vozila (tenkovi).I novi put iz Pančeva ka Beogradu je sasvim blokiran (sve 3 trake).

Nazad
Vrh