Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
E ovo je stvarno sramota...Sve televizije sa nacionalnim frekvencijama su mafija sve je to potplaceno,da je samo okolo Panceva od strane milicije zaustavljeno oko1000 traktora,drug,tata i jos par poznanika mi javljaju da je grupa iz dolova i novog sela broji oko 300 a da ne nabrajam Crepaju,Debeljacu,Kovacicu itd...

Ljudi vidimo se na blokadama kod Ceneja ako ce biti neko od forumasa nek se javi na 062441560 ja idem do faxa pa posle faxa idemo na teren da podrzimo ljude.Imacu kacket ili prsluk Poljoinfa.

Oni su spremni u fullu tako sam cuo malo pre.

Sad je bilo na RTS-u . Bili su snimci i komentari sa blokade između KI i Bašaida .

Poljoprivrednici iz Banata zaustavljeni su kod mosta na Tamišu, saznaje AgroDan. Prema rečima Miroslava Grubanova, više od 300 traktora stoji ispred kordona žandarmerije. Put za Beograd iz pravca Vršca blokiran je.
Ranije kako smo saznali, policija je u Srbobranu počela sa hapšenjem poljoprivrednika, ali je kordon probijen i kolona je krenula prema Novom Sadu. Prema nepotvrđenim izvorima jake policijske snage smeštene su kod Instituta za ratarstvo i povrtarstvo na Rimskim šančevima.

Redakcija AgroDan

Pa kako ih nije sramota da hapse poljoprivrednike koi ih lebom rane pa mi nemamo prava da budemo nezaddovoljni pa to nije demokratija ovo je nečuveno na tv samo par reči i slike kao dasu seljaci na sajmu

Sirite ove vesti svima koje znate! SMS-om, na Facebooku, gde god se moze postaviti ovo. Ako sto veci broj ljudi sazna za ovo vece su sanse za neke promene.

Ako nestignu do Bgd nista nisu uradili,jer se i nece znati za masovni protest.Jedino ako blokiraju sve vaznije puteve i izazovu kolaps imace isti efekat kao i ulazak u Beograd.

Više od 500 traktora zaustavljeno kod Rimskih šančeva, put je slobodan ali uskoro kreće blokada. Policija ne dozvoljava da se nastavi ka Beogradu...

Srecno danas.Saznao sam da je iz pravca Alibunara kod sela Vladimirovac bilo policiskih blokada i na ulazu u Pancevo,ove informacije nisu proverene.I video sam Cici-a kada je prosao kroz BNS ako je to on bilo sa New Holland.Pozdrav za sve. :)

Nazad
Vrh