Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,4%
  • Ne

Glasovi: 115 31,6%

• Ukupno glasača
    364
Zadnje sto je smislio : ide ostavka premijera , pa ,ako sam dobro razumio , raspustanje vlade , kao navodno ispunjava narodno nezadovoljstvo , pa ako se ne formira vlada do 18.4. onda vanredni izbori u junu , i kao dramaturgija , sam sa sobom polemise dali npr deseti jun ili peti jun , pa akcenat to je jako bitno ,zbog necega , koji jun i eto ,pa cemo vidjeti... a u stvari , kad kypi mjesec dana , poslozice novu vladu , i rece ,huh , eto usjpjeli smo , netrebaju izbori .
Ali ,preso se , studenti i narod su pametniji ? ( za studente ok, ali narod ?)
Избори и јесу проблем...

SPS, je bio tada.
Podsetiću te da kada je Demokratska stranka došla na vlast zajedno sa SPS- om jedan euro je vredeo 77 dinara, kada su sišli jedan Euro je bio 110 dinara...

Nego, bolje nam reci jel to istina? Kruže priče po kuloarima da jedino tebe zbog težine nije mogao da pomeri onaj zvučni top?? :haha: :haha: :cao:::super::
Ovo vam je recnik onih sa kacketima I kapuljacama,mi smo pokazali u subotu ko smo I sta smo,vidite da covek nema skim pa vodi raspravu sam sa sobom. Samo ga ignorisati,I onda prica sam sa sobom,ima takav jedan jos na tv,sto prica sam sa sobom

Kako je sada dinar stabilan? Tada su pojedini preko stranke odnosno DS dobijali kredite u domaćim bankama koje su potom otiske u stečaj,poput Agrobanke, Razvojne banke,Srpske banke itd....Koje uzgred nikada nisu vratili, samo je Farmakoma MB proneverio 500 miliona eura....Znači Tadić nazove banku ili Mirko Cvetković i naloži da se nekome da kredit bez ikakve provere ili garancije, i mislili su da tako može da funkcioniše država u nedogled??

Ovo vam je recnik onih sa kacketima I kapuljacama,mi smo pokazali u subotu ko smo I sta smo,vidite da covek nema skim pa vodi raspravu sam sa sobom. Samo ga ignorisati,I onda prica sam sa sobom,ima takav jedan jos na tv,sto prica sam sa sobom
Немој да подвијаш реп тек тако - кажу човеку шта имаш, дај му неки контрааргумент на то што пише. Немој те форе "само га игнорисати" - то је килаво.

ako raspise izbore prso je, studenti formiraju politicku alternativu oduvaju ga legalno i kulturno i ne samo njega nego i "opoziciju", game over
Ово прво веома могуће, ово друго врло немогуће. Шта год студенти смисле, њих тако зелене, за кратко време маргинализоваће сви ови из политичког живота, као и паразити из свакаквих НВО.

Ово прво веома могуће, ово друго врло немогуће. Шта год студенти смисле, њих тако зелене, за кратко време маргинализоваће сви ови из политичког живота, као и паразити из свакаквих НВО.
Razlog u koristi studenata - Nema pojedinca. Da ima pojedinac opozicija/vlast ga kupi i igra zavrsena. Ovde koga da kupe kad su zajedno? Tako i kad postanu pokret da ne isticu nikog nego samo ideje/ciljeve i politika klasicna nema resenje za to. Narod je to prepoznao i izasao. 10-15% populacije smo imali u Beogradu u subotu. Okupili su nas studenti, ne pojedinac!

Ako je na protestu bilo milion ljudi, toliko je opozicija dobila glasova na zadnjim izborima 2023. godine... Sadašnji vladajući su dobili oko 2 miliona glasova... Naravno da su izbori najbolja opcija ali ne vidim uspeh ako se izbori raspišu, opozicija ne reformiše ništa,opet nastavi po starom ( nekih 10 lista,svadje, gluposti) i sadašnji vladajući ponovo skrpe neku većinu....Ja to sve vreme govorim...

Покрет који ће да врши притисак на власт да ради у интересу грађана или како не разумем покрет ће на изборима бити кандидат за гласање?

Razlog u koristi studenata - Nema pojedinca. Da ima pojedinac opozicija/vlast ga kupi i igra zavrsena. Ovde koga da kupe kad su zajedno?
Нису студенти Борг, са једном колективном свешћу, па да буду имуни на скретање једног, другог, трећег и то не мислим да их неко "купи". Одрашће, скапирати да је пракса другачија од теорије, неће да им буде интересантно да воде себе тим "заједништвом", па ће свако да почне са солира, тражи ужи круг својих истомишљеника... Поента је да не бих волео да се студенти као такви укључе у политику и преузимају државне функције. Није нигде друге такво нешто радило, па сам уверен да не би радило ни код нас дуже од годину дана, ако будем баш оптимистичан.

Ja sam uvek za izbore ali ne sa Tadićem, Đilasom, Marinikom, Milivojevićem....Žutica je opasna bolest....Da je pametan ovaj bi raspisao bi izbore i gotovo...Takođe ne mogu da se složim sa pravljenjem promocije preko tih mrtvih ljudi iz Novog Sada,to su mogla da budu bilo čija deca, blokiranje ulica i slično, odavanje počasti i slično...pravo mesto za blokadu su zgrada Vlade, Parlamenta, Palata Srbije,Predsedništvo... Realno,ova sadašnja vlast je za sve vodila računa sem za poljoprivredu...

GmAkNTiWoAEWbss.jpg

Dinstaaaaaj !

Nazad
Vrh