Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,6%
  • Ne

Glasovi: 114 31,4%

• Ukupno glasača
    363
Protesti poljoprivrednika su nešto sasvim drugo, to je ekonomsko pitanje.I oni imaju pravo na takve proteste kao uostalom svuda po Evropi.

To niko ne negira.A to ne mora da znači da je na pravoj strani.Nasilje može da izazove samo vlast i niko više.
5 oktobra mi smo prvi napali policiju jer smo hteli da uđemo u skupštinu, tek onda je policija bacila suzavac, nas pre toga niko nije dirao, to znaju svi ljudi koji su bili tamo.Razlog što smo hteli da uđemo tamo je jasan - izborna krađa od 24.septembra 2000.DOS je i dobio izbore zahvaljujući Koštunici i njegovom rejtingu, po ostalima nikada ne bi dobio izbore.Da je Milošević priznao poraz i dozvolio konstituisanje novog predsednika Jugoslavije, niko ne bi išao u Beograd na protest....

5 oktobra mi smo prvi napali policiju jer smo hteli da uđemo u skupštinu, tek onda je policija bacila suzavac, nas pre toga niko nije dirao, to znaju svi ljudi koji su bili tamo.Razlog što smo hteli da uđemo tamo je jasan - izborna krađa od 24.septembra 2000.DOS je i dobio izbore zahvaljujući Koštunici i njegovom rejtingu, po ostalima nikada ne bi dobio izbore.Da je Milošević priznao poraz i dozvolio konstituisanje novog predsednika Jugoslavije, niko ne bi išao u Beograd na protest....
Чек, чек не рече ли ти малопре да 5 октобра није било насиља? 🤔
А сада причаш како сте први напали полицију, па онда она одговорила?! 🫣

Da, mi smo prvi gurali policiju jer smo hteli u skupštinu.Tek onda policija baca suzavac na nas...Ukrao je naše glasove, to je dozvoljeno kad bude neko ponovo krao glasove svaki protest ima smisla...Nije bilo nasilja policije prema nama dok smo bili mirni.

Na kraju, ja ne razumem napadanje studenata koji hoće da studiraju, možda im je ostalo još par ispita, možda im roditelji plaćaju kiriju za stan dok fakultet ne radi, to je lični motiv svakoga, kao što je neko otišao danas u Beograd a neko nije hteo i ja to pozdravljam.....Kao što sam ja bio tamo 5. oktobra a neko nije....Niko mene nije naterao, to je bio moj izbor...Neko ko neće da studira i polaže ispite i to pozdravljam,tako je izabrao i gotovo...Ali ne, ako se neko ne slaže sa mišljenjem većine ili manjine, hajde da ga nateramo da radi isto što i ostali....To se meni najviše ne dopada kod ovog protesta... a tako nešto se provlači i na ovom forumu...
Druze, tu u pionirskom parku nema 10% studenata, ostalo batinasi, romi i placenici za dnevnicu. Jos jedna u nizu farsa i laz, zato je narod toliko i revoltovan i besan.

suzavac je ranije bio bačen na čačane kada ih je milicija prvi put rasterala mi smo dšli oko pola 2 to je bilo pre toga akako se kasnije pričalo helikopter koji je nadlećao bio je pun suzavca a kasnije je bilo svugde i ispred skupštine i u sve holove i dvorišta zgrada

Evo me opet u BG,da opet ista govna teramo.

173f777beb2094ffea7efe0d42b38d1c.jpg
53ec790cfb39b3a463153cd4a5616f75.jpg
ab8e2c93922ad5ff30f3d2d603535d14.jpg

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Sledeci korak nisu protesti , nego totalna obustava svega, poenta je kako skinuti govno a da ga ne diras, sve dok se dira "na ulici" govno je u svom elementu i moze da pravi spletke i prodaje lazi, postavlja i lomi stvari, da bi privoleo poljoprivrednike za sebe, da kazu ljudi vidi studenti lome traktore... treba svee da stane, ugasi sve, tako ce govno da se skori i vetar da ga odnese....

Nazad
Vrh