Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
5 oktobra mi smo prvi napali policiju jer smo hteli da uđemo u skupštinu, tek onda je policija bacila suzavac, nas pre toga niko nije dirao, to znaju svi ljudi koji su bili tamo.Razlog što smo hteli da uđemo tamo je jasan - izborna krađa od 24.septembra 2000.DOS je i dobio izbore zahvaljujući Koštunici i njegovom rejtingu, po ostalima nikada ne bi dobio izbore.Da je Milošević priznao poraz i dozvolio konstituisanje novog predsednika Jugoslavije, niko ne bi išao u Beograd na protest....To niko ne negira.A to ne mora da znači da je na pravoj strani.Nasilje može da izazove samo vlast i niko više.
Чек, чек не рече ли ти малопре да 5 октобра није било насиља?5 oktobra mi smo prvi napali policiju jer smo hteli da uđemo u skupštinu, tek onda je policija bacila suzavac, nas pre toga niko nije dirao, to znaju svi ljudi koji su bili tamo.Razlog što smo hteli da uđemo tamo je jasan - izborna krađa od 24.septembra 2000.DOS je i dobio izbore zahvaljujući Koštunici i njegovom rejtingu, po ostalima nikada ne bi dobio izbore.Da je Milošević priznao poraz i dozvolio konstituisanje novog predsednika Jugoslavije, niko ne bi išao u Beograd na protest....
Druze, tu u pionirskom parku nema 10% studenata, ostalo batinasi, romi i placenici za dnevnicu. Jos jedna u nizu farsa i laz, zato je narod toliko i revoltovan i besan.Na kraju, ja ne razumem napadanje studenata koji hoće da studiraju, možda im je ostalo još par ispita, možda im roditelji plaćaju kiriju za stan dok fakultet ne radi, to je lični motiv svakoga, kao što je neko otišao danas u Beograd a neko nije hteo i ja to pozdravljam.....Kao što sam ja bio tamo 5. oktobra a neko nije....Niko mene nije naterao, to je bio moj izbor...Neko ko neće da studira i polaže ispite i to pozdravljam,tako je izabrao i gotovo...Ali ne, ako se neko ne slaže sa mišljenjem većine ili manjine, hajde da ga nateramo da radi isto što i ostali....To se meni najviše ne dopada kod ovog protesta... a tako nešto se provlači i na ovom forumu...
Ko govori o tim ljudima u Pionirskom parku, govorim o onima koji hoće da studiraju a žive u Srbiji.Druze, tu u pionirskom parku nema 10% studenata, ostalo batinasi, romi i placenici za dnevnicu. Jos jedna u nizu farsa i laz, zato je narod toliko i revoltovan i besan.
suzavac je ranije bio bačen na čačane kada ih je milicija prvi put rasterala mi smo dšli oko pola 2 to je bilo pre toga akako se kasnije pričalo helikopter koji je nadlećao bio je pun suzavca a kasnije je bilo svugde i ispred skupštine i u sve holove i dvorišta zgrada5 oktobra mi smo prvi napali policiju jer smo hteli da uđemo u skupštinu, tek onda je policija bacila suzavac, nas pre toga niko nije dirao, to znaju svi ljudi koji su bili tamo.Razlog što smo hteli da uđemo tamo je jasan - izborna krađa od 24.septembra 2000.DOS je i dobio izbore zahvaljujući Koštunici i njegovom rejtingu, po ostalima nikada ne bi dobio izbore.Da je Milošević priznao poraz i dozvolio konstituisanje novog predsednika Jugoslavije, niko ne bi išao u Beograd na protest....
Jbt.stvarno te postujem i volim da razmenjujemo misljenja ali sta ti je sad?Nerazumem?