Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,5%
  • Ne

Glasovi: 114 31,5%

• Ukupno glasača
    362
Ljudi, ne citate sta sam napisao, uopste nije tema ko je ciji (ja sam licno niciji, ako vas bas to zanima), poenta price je protiv koga pokrenuti borbu da bi POLJOPRIVREDA, naglasavam, bila na mnogo boljoj poziciji. Ja bih razumeo da zamenom ministra nesto se postize, ali niko ne zna sta i noko nema garancije da ce ista da se desi povoljno po narod, jos mi niko nije objasnio zasto ja nisam u pravu?
Za početak početi od ovih koji su na vlasti.Njihova politika u poljoprivredi u ovih 12 g. je katastrofalna.Gora nego bilo koje vlasti pre toga.

@emigrant zaboravljaš koji je udeo onih ranijih u ovima sadašnjim na vlasti,
Teško se može objasniti redosled koji su gori od kojih.
Istoriju otimačine i krađe u Srbiji se može opisati u tri ere.
Prva socijalistička,kad su naučili krasti a neodogavarati za to.
Druga demokratska od 2000-2012.Činjenica da su svi tajkuni tada isplivali u najgoroj privatizaciji u istoriji čovečanstva za vreme ministra vlahoviča 2001-2004.
Treća era je napredna era kad su pometlali sve što je ostalo ali planski i do najsitnijih detalja kao što su seoska groblja i vodovodi.

Za početak početi od ovih koji su na vlasti.Njihova politika u poljoprivredi u ovih 12 g. je katastrofalna.Gora nego bilo koje vlasti pre toga.
Ja se i sa time slazemi podrzavam, ali zar to nije mnogo puta probano i samo je 5 oktobra uspelo, i to koliko vidim neuspesno, svi pricaju do vremena samo kad se ovi ili oni skinu, ima li neko konkretno resenje posle toga, ili ce se samo od sebe sve srediti?

Druga demokratska od 2000-2012.Činjenica da su svi tajkuni tada isplivali u najgoroj privatizaciji u istoriji čovečanstva za vreme ministra vlahoviča 2001-2004.
Treća era je napredna era kad su pometlali sve što je ostalo ali planski i do najsitnijih detalja kao što su seoska groblja i vodovodi.
Jel su i kod vas u selu upisali groblja u vlasnistvu grada (opstine), a prethodno su bila vlasnistvo crkve?

Ima li neko molim vas neko dugorocno resenja za poljoprivredu generalno ili se bavimo glupostima koje nam vladajuca stranka namece, zar ne shvatate da od ja hocu ovo a ja ono nema nista, jel se borimo za poljoprivredu i opstanak da bi i buduca pokoljenja zivela ovde i bavila se ovim poslovima, ili ce mo traziti sebicnost kao daj mi seme, ja ocu dizel, meni vestak i na kraju niko nista...

Prvu i najvažniju eru si izostavio.

Ima li neko molim vas neko dugorocno resenja za poljoprivredu generalno ili se bavimo glupostima koje nam vladajuca stranka namece, zar ne shvatate da od ja hocu ovo a ja ono nema nista, jel se borimo za poljoprivredu i opstanak da bi i buduca pokoljenja zivela ovde i bavila se ovim poslovima, ili ce mo traziti sebicnost kao daj mi seme, ja ocu dizel, meni vestak i na kraju niko nista...
Ajde prosvetli nas pa ti kazi koje bi po tebi bilo resenje. Sem konfiskacije i nacionalizacije imovine tajkuna nista drugo nisi predlozio.

Ajde prosvetli nas pa ti kazi koje bi po tebi bilo resenje. Sem konfiskacije i nacionalizacije imovine tajkuna nista drugo nisi predlozio.
Pa zar oni nisu to isto tebi uradili, ja samo pokusavam da porazgovaramo i nadjemo mozda neko drugo resenje, iskreno samo zelim da nam bude dobro, a iskreno nisam razmisljao o konfiskaciji jer su oni to kao regularno bez dinara otudjili, ali neko biznis unistenje tih firmi bi dobro doslo...

mislim da je prva stavka u koje vlast ne bi smela da se mesa jeste slobodan izvoz, a ne da se mesa i da zabranjuje izvoz kad su najvece cene na trzistu, ako im treba za robne rezerve neka kupuju na trzistu kao i svi drugi. Ne moze se na stetu poljoprivrede da se cuva socijalni mir.

A oni su vec 12 godina na vlasti tako da kad kazu da su oni prosli bili krivi imali su 12 godina da naprave blagostanje a ne da se stalno pozivaju na vlast koja je vec daleka proslost, a ako su prosli bili toliko losi zasto su ih mnoge primili iz DS ,DSS sve zivo.
Sve sto predje dva mandata i nije smenjivo ne donosi nista dobro, ja ni neznam ima li neke drzave na svetu u kojoj je vlast veoma dugo a da je bogata zemlja.

Nazad
Vrh