MONTOYA
Član
Zavidiš nam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislis da nam drugar to nezna?Ipak je i on malo politicki obojenNije on Đinđića stavio u koš nego Ružicu tj Viktoriju!
Ministar je politička funkcija nema potrebe da bude iz struke mora biti sposoban da odvalio za svoje ministarstvo što veći deo budžeta i da ga kanališe ispravno,ne da krade i dozvoljava uvoz tipa paradajza,svinjetine,mleka...svega onoga što možemo proizvesti.
Kod limuna i banana nema problema neka uvoze koliko hoće.
Koliko sam ja procitao on nije Ruzicu spominjao nego “ nevidjenu smrdulju Djindjica”Nije on Đinđića stavio u koš nego Ružicu tj Viktoriju!
Ministar je politička funkcija nema potrebe da bude iz struke mora biti sposoban da odvalio za svoje ministarstvo što veći deo budžeta i da ga kanališe ispravno,ne da krade i dozvoljava uvoz tipa paradajza,svinjetine,mleka...svega onoga što možemo proizvesti.
Kod limuna i banana nema problema neka uvoze koliko hoće.
Ako smo vec kod politickih boja, da budem jasan, nekad sam bio simpatizer onih na koje ciljas a licno oci nisi imao da ih vidis ali nikad ama bas nikad ni u ludilu nije mi na pamet palo da sam na strani crvenih, ili crveno crnih, cak ni zbog ikakvog interesa, ni nekad a jos manje sada!Mislis da nam drugar to nezna?Ipak je i on malo politicki obojen
Da ti recem druze moj pre 50 god sam bio crven odonda nikakve boje ne preferiram,ti si ipak malo kasnije bio opredeljen za odredjene boje.Za Marka se zna da je nosio gajbice za nju je tajna kako je preuzela Sojaprotein .Bilo je malo pomoci Evropske Banke za razvoj?Koliko sam ja procitao on nije Ruzicu spominjao nego “ nevidjenu smrdulju Djindjica”
Ako smo vec kod politickih boja, da budem jasan, nekad sam bio simpatizer onih na koje ciljas a licno oci nisi imao da ih vidis ali nikad ama bas nikad ni u ludilu nije mi na pamet palo da sam na strani crvenih, ili crveno crnih, cak ni zbog ikakvog interesa, ni nekad a jos manje sada!
Kojom si ti bojom bio prefarban i da li si poceo i crnu kombinovati sa onom bivsom crvenom?
Ionako vise stida nema!
E moj druze, kako vreme cini cuda!
Nisi u pravu. Inicijator protesta od pre dve godine je Inicijativa za opstanak poljoprivrednika Srbije i glavni zahtev je slobodno tržište, mnogi u udruženju su protiv subvencija ali dok se ne uredi slobodno tržište bez monopola, javna skladišta i robni zapis subvencije su tu da malo ublaže veštački nisku cenu naših proizvoda. Znači dizel bez akcize i pdv-a i slobodno tržište i subvencije nam neće trebati ali do toga nažalost će biti veoma teško doći ili možda se nikada ne dođe.Ja sam hteo nesto da kazem ako mi dozvolite, jako mi je stalo da poljoprivreda kao grana bude uspesna u drzavama u kojima zivimo pa sam hteo da sagledam mozda neka resenja sa neke druge strane, nisam procitao prethodne postove i stranice u ovoj temi i priznam gresku. O svima vama mislim sve najlepse i ne zelim nikoga da vredjam niti da se ja osecam uvredjenim, pa shodno sa tim bih voleo da mi objasnite da nisam u pravu na ljudski i kulturan nacin i bicu vam zahvalan na svemu tome. Sto se tice mog licnog misljenja o protestima( govorim samo i iskljucivo samo o poljoprivrednicima) meni se iskreno to nista ne dopada, ne svidja mi se nacin na koji se to radi i ustanove protiv kojih se borimo, iskreno mislim da sve sto je uradjeno na protestima i sama organizacija protesta je kao izrezirana od strane vlasti, sve sto se uradi na protestima, bas uvek sve pase vladajucim partijama, sve ide bas u njihovu korist i svaki put iznova. Neki od nas se pozivaju na brojnost, kao malo nas je na protestima pa je to razlog neuspesnosti, ni to mi nema smisla iz razloga sto zeli vise brojnosti da bi bio ekvivalentan sa drzavnim udarom, cak i da uspe u tome i da se skinu vladajuci sa vrha, ja ne kontam sta se time dobilo i sta posle? Ako je stvarno razlog protesta dizel i subvencije, onda sam siguran da je protest u reziji vlasti i ministarstva. Po nekom mom misljenju trebalo bi se boriti za jakog i stabilnog poljoprivrednika, a ne za milost neke pljackaske drzave i vlasti koja nas lepo i na kulturan nacin ponizava i omalovazava. Mislim da smo tavi postali jadni i nikakvi sa privatizacijama nase celokupne drzave, gde su se tajkuni daleko uzdigli i licno mislim da oni licno vladaju ovom drzavom i da su sami najveci finansijeri i vlasto briznici, ali na veliki racun nas malih poljoprivrednika. Ja sam licnog misljenja da su nam te korporacije licno krive za sve negativno i lose sto se nama desava i mislim da bi trebalo poceti borbu protiv njih, apsolutni monopol imaju nad svim proizvodnjama i ne daju nam da uspemo u bilo cemu da ne bi bili licni konkurenti njima samima. Jako nam ne zele dobro u poslovanju, pogotovo ako ne proizvodimo za njih. Mislim da jako kasnimo u borbi sa njima i da je to skoro pa ne moguce, ali u meni ima nade jos, a ubedjen sam da ama bas niko od njih nije dosao na takvo mesto posteno i jos ima mogucnosti i zastitu drzave da nas gazi kako zeli. Tri najveca krivca, po meni, su Smrdljivi Kostic, LJigavi Matijevic i Smrdulja nevidjena Djindjic. Imam verovanje da bi unistavanje makar te tri korporacije mnogo donelo nama obicnim smrtnicima. Nisam nikog hteo da uvredim (sem njih troje koje bas iz dna duse jako mrzim), nas ostale smrtnike cenim i postujem, pa vas molim da me razuverite?
Ja sam samo nabrojao prva i najveca tri koja su po meni najvise krivi, ima ih naravno mnogo i ravnopravno su krivi za situaciju, molim vas sve, ne razmisljajmo kad je i sta bilo i kako, daj te da razmisljamo sta dalje...Kolega je gore nabrojao imena par tajkuna, ali je izostavio Miskovica, Drakulica i jos neke, ali danas ima toliko tih koji su se obogatili, a da im ni ime ne znamo ili se kriju iza imena nekih drugih ljudi.
Hvala kolega na odgovoru, svaka cast, kome najvise ne odgovara slobodno triste i trziste bez monopola?Nisi u pravu. Inicijator protesta od pre dve godine je Inicijativa za opstanak poljoprivrednika Srbije i glavni zahtev je slobodno tržište, mnogi u udruženju su protiv subvencija ali dok se ne uredi slobodno tržište bez monopola, javna skladišta i robni zapis subvencije su tu da malo ublaže veštački nisku cenu naših proizvoda. Znači dizel bez akcize i pdv-a i slobodno tržište i subvencije nam neće trebati ali do toga nažalost će biti veoma teško doći ili možda se nikada ne dođe.
Svima koji nisu poljoprivredni proizvođači. Počev od malog skladištara i otkupljivača žitarica preko predsednika države pa sve do politike Evrope i vrha Evrope.Hvala kolega na odgovoru, svaka cast, kome najvise ne odgovara slobodno triste i trziste bez monopola?