Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Krenuti od slobode medija i njihovog finansiranja . Sta je problem da postoji "antirezimski medij " i sta je problem da ga neko finansira ? Vazno je samo da se ne poziva na nasilje . Npr velika podvala , na koju su nasjeli mnogi , je " zakon o stranim agentima " , preslikan iz Rusije ovde . Cudo kako neki nevide alat za cuvanje diktature , koji nema nikakve veze sa nekim starim Americkim zakonom koji se samo slicno zove.

Ček,zar kod nas ne postoje strani agenti?Postoje....što znači da se protiv njih treba boriti i zaštititi,kako,pa zakonom.Da li je to alat za čuvanje diktature,to je stvar ličnog doživljaja svijeta u kom se nalazimo.
Mediji su posebna tema.Naivno je pomisliti da su mediji npr u Srbiji direktno pod šapom vlasti.Zbunjuje činjenica da su mediji u funkciji očuvanja vlasti ali to ne znači da su oni pro Vučićevi niti da su bili pro Tadićevi....mediji su redom u rukama stranaca i njihova uređivačka politika je samo njima u interesu.Kad im Vučić više ne bude interesantan i kad mu nađu zamjenu promjenit će se i narativ u uredništvu tih medija...demokratija-diktatura...u čemu je razlika??

Alo prijatelju ajde malo pogledaj rts, pink, b92, hapy, a vrh svega informer, ispirači mozgova, sve što mediji netreba da budu, kad su tako slobodni što ne organizuju duel opozicije i vlasti, što sad predcednik ne izađe javno i razgovara sa studentima, on reče da se nikog ne boji a podvio rep i pobegao iz studija kad su studenti protestvovali ispred, pojedini mediji su najviše zaslužni za stanje u zemlji a to se vidi i iz aviona ali no.

Gledam,naravno i sve se uklapa u ovo što sam napisao.Vučić je još uvjek glavni adut za zapadne interese zato mašinerija ispirača mozgova na medijima radi punom parom.
Ne znam gdje je problem u ovome što sam napisao-jedino u razumjevanju.

Alo prijatelju ajde malo pogledaj rts, pink, b92, hapy, a vrh svega informer, ispirači mozgova, sve što mediji netreba da budu, kad su tako slobodni što ne organizuju duel opozicije i vlasti, što sad predcednik ne izađe javno i razgovara sa studentima, on reče da se nikog ne boji a podvio rep i pobegao iz studija kad su studenti protestvovali ispred, pojedini mediji su najviše zaslužni za stanje u zemlji a to se vidi i iz aviona ali no.
Sve je tačno što si rekao ali duel NIKAD neće biti

Bosse ,Ma da ,stranci nam krivi ?
Zakon o stranim agentima se samo tako zove da bi prosao kod naroda kako je prosao . Svrha je da se drze pod kontrolom i targetiraju sve organizacije koje imaju strano finansiranje ,nevladine ,posmatracke i slicne . Znaci suprotno od onog sto kazes , upravo borba protiv stranog nadgledanja i komentarisanja .

Neznam samo kako je to Vučić adut za zapadnjake kad stalno piša uz vetar i hoće da sedi na četiri stolice (SAD, Rusija,Kina,EU), a što se tiče medija ko da više snjima smo (preletači) čast izuzecima, tako da o slobodi izveštavanja nema ni govora, vidim kako su nas poljoprivrednike ispratili kad su protesti, tek posle 3-4 dana se objavi nešto kao neka sporedna vest a isto tako i sad sa studentima na gore pomenutim televizijama ali zato u emisijama sve sami stručnjaci i pljuvači kad nešto nije u njihovu korist.Kolega mnogo to naivno posmatraš, moraš biti ovde na terenu da bi shvatio situaciju koja je mnogo gora u odnosu kako bilo koji mediji izjavljuju.

Zakon o stranim agentima se samo tako zove da bi prosao kod naroda kako je prosao . Svrha je da se drze pod kontrolom i targetiraju sve organizacije koje imaju strano finansiranje ,nevladine ,posmatracke i slicne . Znaci suprotno od onog sto kazes , upravo borba protiv stranog nadgledanja i komentarisanja .
S tim da najviše novca kod nas iz inostranstva povlači sama vlada iz fondova za koje optužuje ostale.

Sad tu nemogu da se složim.
Čekaj Momo što bi ovde trebalo dozvoliti da stranci finansiraju nekoga da menja našu vlast?
Jel nama dozvoljeno da to radimo i USA, Kini ili Francuskoj?
Meni je onaj N1 stvarno odvratan sa onom njihovom nekreativnom i grubom strategijom tako da ih ne ljube ni vlast ni opozicija, а ni narod.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Ja to govorim 10 godina. Od kad je žvalonja zajahao ni jedan duel ili bilo kakvo gostovanje sa jednim predstavnikom suprotne strane nije bilo. Izadje i vodi monolog i to je to. Nema drugog mišljenja, nema drugog predloga, mogućnosti izbora... Tako je kako ja kažem i gotovo....

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Sad tu nemogu da se složim.
Čekaj Momo što bi ovde trebalo dozvoliti da stranci finansiraju nekoga da menja našu vlast?
Jel nama dozvoljeno da to radimo i USA, Kini ili Francuskoj?
Meni je onaj N1 stvarno odvratan sa onom njihovom nekreativnom i grubom strategijom tako da ih ne ljube ni vlast ni opozicija, а ni narod.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
A vidiš ja baš cenim to kod televizije koju će da pljuje i sledeća vlast u Hr imaju takvo iskustvo.

Krenuti od slobode medija i njihovog finansiranja . Sta je problem da postoji "antirezimski medij " i sta je problem da ga neko finansira ? Vazno je samo da se ne poziva na nasilje . Npr velika podvala , na koju su nasjeli mnogi , je " zakon o stranim agentima " , preslikan iz Rusije ovde . Cudo kako neki nevide alat za cuvanje diktature , koji nema nikakve veze sa nekim starim Americkim zakonom koji se samo slicno zove.
Јеси ли упоређивао законе о страним агентима у САД, Русији и Србији ако постоји предлог закона?

Зашто је проблем закон у Грузији а није у Сад? Или је проблем закон у Русији?
Само зато што то тако западњаци мисле?
Да ли мислиш да постоји било која Руска НВО организације на западу а да није укинута у овој хистеричној русофибији?

И зашто не би знао да неко добија паре из иностранства кроз НВО а прича ти о томе како није потребан војни рок, како не треба куповати оружје, како ти је лош предЦедник ( какав год да је а није добар), како треба да се копа литијум, како је добро да ти Руси држе рафинерије, како је у реду да имаш кладионице на сваком кораку, како је у реду да ти Кинези извозе руду, како је у реду да се предамо јер је свуда нато око нас,
како је у реду да млади излазе по целу ноћ, да је у реду да се девојке проституишу по ноћним клубовима, да породица није важна, да је у реду да се фирца у позадину и да је боље бити старлета, кур*а и лезибејка него супруга, мајка и стуб породице...
Да је у реду да имаш куче у кући него да имаш дете и да је куче заштићеније од детета....
како је црква нешто назадно и да попови возе прескупе аутомобиле а ћуте за шефове подземља који имају још скупље ауте јер их можда финансирају....
Како је Света земља продата и отета и да је то тако за сва времена....

Што не бих знао да су сви ти институти, покрети, нво, организације за ово или оно финансирани из иностранства.

Ако су им добре намере што не би јавно открили одакле стижу паре и финансије?

Poslednja izmena:
Nasjeli ste na patku vase i nase vlasti. Bio sam aktivan u jednoj nevladinoj org nekad ali nikad nisam imao vremena da se posvetim kako treba , pa sam ostavio za neka druga vremena . Vidio sam kako to funkcionise i kome to jedino smeta . Veceras jos malo divanimo.

Nazad
Vrh