Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Зашто Румунија и Бугарска немају просечну плату као Француска и Немачка?
Niko im ne brani , trzisna je ekonomija , samo ovi drugi treba dobro da zastanu i njihovi Bosch,Renault,Airbus Siemens itd ili ovi prvi da dodaju dobar gas u tehnologiji ,privredi da stignu tih nesto godina prednosti. Do njih je

Зашто Румунија и Бугарска немају просечну плату као Француска и Немачка?
Zato sto su svoje sve prodali a to znaci da svaka strana ulaganja renomiranih Evropskih ili svetskih kompanija na njihovim teritorijama profitira na nacin placanja mnogo manjih licnih dohodaka!
Ne bi ni dosli a da nemaju korist!
Pitanje se postavlja zasto su prodali sve isto kao i nasi?! Jednostavno su prvo pokrali sve a potom iznova pokrenuti sav postupak i ulaganje je bilo nemoguce!

Niko im ne brani , trzisna je ekonomija , samo ovi drugi treba dobro da zastanu i njihovi Bosch,Renault,Airbus Siemens itd ili ovi prvi da dodaju dobar gas u tehnologiji ,privredi da stignu tih nesto godina prednosti. Do njih je
Мени је све јасно када ти помињеш тржишну економију... опљачкам пола света и накупим богатства и злата и у колонијама отворим руднике и фабрике и фарме и живим лепо али нико то други не сме да ради... субвенционишем своје и онда конкуришем твојим производима у отвореном тржишту... ге-ни-ја-лно...
То је само прича за малу децу да им се одузму играчке и пошаљу на спавање без вечере... мој Момо... па тржишна економија никада није ни постојала ни важила на западу... кад почну да губе неки случајем они промене правила... а почело је да буде опасно кад су западњаци укапирали да ће им Кинези покуповати све фабрике... попуштају помало и продају јер су *овнима док чекају да смисле нову игрицу и опет преузму нове колоније...
Очигледно да ова зелена агенда неће да прође барем не у великим државама... а лепо су је и смислили... да измислимо загађење угљен диоксидом и да свима наплаћујемо таксе...

Потрајаће и то неко време па ће да смисле неки нови прелазни период... мир у свету и љубав и помирење док спремају неког новог хитлера или бонапарту... неки нови вирус који напада само Кинезе и Русе... неки нови ''лек'' који изазива неплодност...

па тржишна економија никада није ни постојала ни важила на западу..
To reci stotinama hiljada privatnika sitnih,krupnih ,farmera ,firmi od malih do najvecih , ljudi iz sou biznisa , ..... koji su propali ,bankrotirali ili promijenili posao u zadnjih stotinjak godina da nepostoji trzisna ekonomija

Kako se ovde najvise vodi diskusija o politici da vas pitam kako nema komentara o novom lideru DS,sve u tisini na svim kanalima.Isto bih vas pitao kako resiti i dati podsku studentima jer visi im skolska godina.

Kad je bio Milošević...mislio sam, ne može gore ,pa je došao DOS ...pa sam se razočarao i mislio ma ne može gore...onda su došli ovi i nisam ih ozbiljno ni shvatio...a oni mi okrenuli život naopačke...ko zna možda ima još gore ...
Ali mislim da bilo kakav uspeh svih ovih dešavanja ,protesta ima itekako veze sa našom poljoprivredom....
Mislim da poljoprivrednici treba da pomognu i iskoriste proteste ove dece...jer ako ova vlast ovo preživi bez većih posledica ...crno nam se piše

Nazad
Vrh