Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Vidi, sve je to ok "protiv vlasti".
Ali budimo realni ogromne su malverzacije. Ja sam ubeđen da nije u pitanju samo opozicija i učešće na protestima razlog za pasivan status. Budimo malčice realni....
Subvencije se uzimaju šakom i kapom na sve moguće neobrađive površine, pašnjake....
Neko je pisao ovde da nemogu dokazati malverzacije oko vlasnik, korisnik zemlje. E pa nije na njima da dokazuju, oni podnesu prijavu a tvoje je da dokažeš da nije tako.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Jesi nov ovde,ali nisi ni naivan ni glup nego ......... i providan brate

Ne branim malverzacije i treba ih sankcionisati, ali ima jedno veliko ALI. Nekog kazne zbog toga sto je zloupotrebio 2ha pasnjaka ili livade, a mi imamo takvih malverzacija i takvih bogacenja u drugim strukturama da su ovih 2ha igla u plastu sena. I kao slucajno odmah inspekcija kod vodja protesta ili kod ljudi sa protesta. Ili opet slucajno saobracajna policija deset puta prodje ili se parkira kao slucajno ispred kuce odredjene osobe.
Tako je.
Sinoc mi matori prica da su banuli kod jednog u susednom selu sto je sklon malverzacijama od rodjenja.
70 goveda se vodi na papiru kod njega a sta mislite koliko ima u stali?!, 0...
Pre par god isto ga posetili, preko 200 ovaca falilo.
Tu su i veterinari umesani ali niko ne ostade bez posla kad su ga prvi put otkrili, mozda je i inspektorima u dzep usao...
Ne verujem da je platio neku kaznu ili da je morao da vraca pare od subvencija, i dalje su na "visokoj nozi".
Q7, porodicni ruckovi po elitnim restoranima itd.
Po meni su te stvari za zatvor ali ovde u ovom drustvu ko se snadje snasao se, ipak niko na pare nije imun.
Welcome to Serbia!!!

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Tako je.
Sinoc mi matori prica da su banuli kod jednog u susednom selu sto je sklon malverzacijama od rodjenja.
Tu su i veterinari umesani ali niko ne ostade bez posla kad su ga prvi put otkrili, mozda je i inspektorima u dzep usao...
Ne verujem da je platio neku kaznu ili da je morao da vraca pare od subvencija, i dalje su na "visokoj nozi".
Po meni su te stvari za zatvor ali ovde u ovom drustvu ko se snadje snasao se, ipak niko na pare nije imun.
Welcome to Serbia!!!

E to je ta stoka samo na papiru i tako se izvlače pare iz budžeta, normalno to je umrežena šema i nije jedina ali no.

Naravno, u ovako malom mestu izgleda da ih ima jos, tako cujem od poznanika.
Rade na manju kolicinu pa su valjda manje uocljivi, sem toga imaju odredjen broj grla, nisu bas bez nista.
Sto kazes, ko zna koliko jos takvih ima, kao i sve drugo neuredjena oblast.
Nasim politicarima su bitnije neke banalne stvari danas nego uredjivanje ovog raspalog sistema.

Tako je.
Welcome to Serbia!!!

ja sam kupio 2 umatičena ženska telad i dovezu ih kući.Nakon toga prijatelj donese i pasoše.Isplatili smo ih.Zovemo sutradan čoveka iz matične službe.On reče da on ove telade ne može prihvatiti.Telad su simentalci a u pasošima Holštajni.Sve je prošlo OK.Mi smo našli kupca za prijatelja i on je pristao tako da smo se rešili daljih problema.Toliko o tome kako neki ovde pišu da se ne mućka oko matičenja.Uvek se ograđujem i svaka čast izuzecima koji to rade pošteno a sigurno nije veliki broj.Da kojim slučajem prijatelj nije pristao na prodaju i da su telad ušla u proceduru kod veterinara-eto ti problem za prodavca jer ne bih plaćao za telad i na kraju da ne dobijem ništa.

Sto Momo kaze, bas cudo!
Nema tu izgovora nikakvog, jednostavno rusi su vecinski vlasnici Nisa a ovaj nas patriota zeli sa guzom na dve stolice a guza mu nije ravna ni za jednu!
Treba se izjasniti u kom pravcu zeli i tacka!

Apropo za desavanja u Rumuniji.
Na neki nacin anonimni Calinescu razbio je svu bandu na izborima jer gradjanima je dok..cilo sve a zapad im unistili izbore!
Bez dileme da njegove price o unistavanju Rumunije i placanje svih resursnih dobara strancima stoji i da svakako ima pravo da govori da je to sasvim pogresno, ali brate moj kasno si dosao sebi, tek kad ste sve zivo prodali strancima i to u istom slucaju kao nasi Nis sa vecim udeom od 50%
Pa ko ce da ti vrati ono prodato i kad!

Nazad
Vrh