Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Nije Slavko pisao zakon za sebe, Ko je nama kriv sto nismo koristili te pogodnosti iz zakona. Tu ukljucujem i sebe. Naj lakse je sakriti svoju neobavestenost i nesposobnost navodnim postenjem.
niko nije ne obavesten vec samo da li ce to uraditi ili ne e to je vec neko drugo pitanje

Mozda ce se Inicijativa i Subotica pobuniti i traziti da se spusti na 10 000.
upravo je subotica,inicijativa i ostala ujedinjena udruzenja potpisala sporazum koji predvidja upravo ovo a to je izmena zakona i povecanje subvencije na 17hilj po hektaru za sert. seme

Znaci Inicijativa i kompanija prvo smanje na 10000, a onda se krvavo izbore za narednu godinu za 17000.
sve ti jasno pise u sporazumu

procitaj

a vi ste se itekeko krvavo izborili,nazvali ministra rekli mu stizemo i potpisujemo sta trazimo,bez traktora na ulici,a oni se jadni uplasili i rekli ovi su mnogo zajebani dajemo im sve sto traze i to odmah :haha:

Da li su se uplasili ili ne, ali mi nismo trazili umanjenje subvencija. Umanjenje su trazili i dobili ovi koje toliko branis.

kad shvatis da to niej umanjenje vec upravo dobijanje subvencija za sve poljoprivrednike bice ti lakse

jer tih 17hilj ne bi dobilo ni 20% gazdinnstava

kao sto nece ni sledece 2025 dobiti svi jer ogroman broj nema racune od jecma i psenice koja je vec sada u zemlji

dobice subvencije za sertifikovano seme samo za jare(prolecne) kulture i eventualno ko je posejao uljanu pa ima racun
tako da ni to nece biti svakom gazdinstvu do 17hilj po hektaru jer ga nece moci pravdati

To i sad nije kraj,danas ba na rts prica lik da treba da izadje uredba pa da se podnese zahtev na eagraru pa tek onda 30dana

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Prica Galetin koji ne da nije zdrav vec je u autu odavno, odnosno pravi se lud ako vec i nije!
Nego zanimljiv mi je neki tvoj stav Zorane gde pored silnih lajkova i ucestalosti u pisanju u temama o subvenciji!
Pa covece dragi zasto si ti toliko opterecen time sa 2 krave i 3 ha zemlje?!

Ja bi voleo da znam koliko je od nas ovde prisutnih na forumu,što se borimo isključivo za interese društva i pravde bilo da protestvuje recimo za prosvetare ili neki drugi ogranak u društvu kome nije bas zadovoljan sistemom ili čime god ...Jer koliko vidim po većini komentara ovde da se uglavnom svi bore za pravdu,a malo ko za sebe!Postali smo malo licemerni rekao bi...Moje skromno mišljenje,možda i pogrešno,nisam pametan.

Prica Galetin koji ne da nije zdrav vec je u autu odavno, odnosno pravi se lud ako vec i nije!
Nego zanimljiv mi je neki tvoj stav Zorane gde pored silnih lajkova i ucestalosti u pisanju u temama o subvenciji!
Pa covece dragi zasto si ti toliko opterecen time sa 2 krave i 3 ha zemlje?!
Otkud ti taj podatak o 3ha i 2 krave.Nemoj širiti laži ako neznaš.

Ja bi voleo da znam koliko je od nas ovde prisutnih na forumu,što se borimo isključivo za interese društva i pravde bilo da protestvuje recimo za prosvetare ili neki drugi ogranak u društvu kome nije bas zadovoljan sistemom ili čime god ...Jer koliko vidim po većini komentara ovde da se uglavnom svi bore za pravdu,a malo ko za sebe!Postali smo malo licemerni rekao bi...Moje skromno mišljenje,možda i pogrešno,nisam pametan.
Idem na sve koje mogu, poljoprivredne ,prošlogodišnje majske ,bio sam jednom na šodrošu ,na većinu protiv iskopavanja litijuma.

U koliko sam pogresio? U pola krave i pola ha
Pogrešio si dosta ali ne znam koja ti je poenta.Da mene potcenjuješ ili tebe uzdižeš.Sve to govori o tvom karakteru.Ima i iznad tebe sa više zemlje i pitao bih te kako bi se ti osećao kad ti neko kaže-šta ti hoćeš sa 10ha,što se toliko sekiraš bez potrebe..Neću sad da ti se pravdam koliko imam krava i zemlje.Imam više od toga što ti misliš i mislim da mogu da pišem isto kao i ti.Smarao si ceo forum sa padavinama pa ti nikad ništa nisam napisao.Samo da hoće da ti napišu .Ali ti si takav pa si takav i ja tu ne mogu ništa niti želim.Sam ćeš se ti ukopati .

Zorane po pitanju protesta i subvencija bas si preterao u svakom smislu, toliko da vise ni ti sam ne znas sta zelis.
A nisi jedini, vise vas ima kojima je skoro pa ravno koji su iznosi jer skoro da vam nista i ne znace, ili sasvim malo, ali vise vam znaci da su primanja nikakva jer vas to zadovoljava,kao kad bi iz vaseg dzepa uzeli.

Zorane po pitanju protesta i subvencija bas si preterao u svakom smislu, toliko da vise ni ti sam ne znas sta zelis.
A nisi jedini, vise vas ima kojima je skoro pa ravno koji su iznosi jer skoro da vam nista i ne znace, ili sasvim malo, ali vise vam znaci da su primanja nikakva jer vas to zadovoljava,kao kad bi iz vaseg dzepa uzeli.
Ja mislim da ni ti ne možeš da objasniš ovo što si napisao.Bolje ti je da ne pišeš jer posle mog posta nemaš adekvatan odgovor jer i ne postoji.Nisam se ja juče rodio.Pazi sad.Meni ništa ne znače a tebi znači sve.Otkud ti takve ideje.Ajde objasni nama koji tako misle-na šta si ti mislio.

Razumes ti sve, znaci ti koliko ti znaci ali previse ste optereceni time koliko sledi drugima sa vise prijavljenih ha u gazdinstvima!
Gde su borci protiv ikakvih subvencija koji su do pretprosle godine trljali i blatili da treba ukinuti svaki vid subvencija, dok su bila primanja od 4000 din po ha?
Pojela maca jezik, vise nisu za takvu opciju od kad su se neki ljudi izborili za skoro 30.000 po ha!

Razumes ti sve, znaci ti koliko ti znaci ali previse ste optereceni time koliko sledi drugima sa vise prijavljenih ha u gazdinstvima!
Gde su borci protiv ikakvih subvencija koji su do pretprosle godine trljali i blatili da treba ukinuti svaki vid subvencija, dok su bila primanja od 4000 din po ha?
Pojela maca jezik, vise nisu za takvu opciju od kad su se neki ljudi izborili za skoro 30.000 po ha!
to se vrlo lako resi ali to ne odgovara ko obradjuje 60+ a to je sistem pdv i da vidis kako bi se fiktivna gazdinstva(posbno na jednoj adresi) ukinula

Nazad
Vrh