Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
E vidiš, ja baš mislim da ih je izabrala neka Ursula. Kad su odlučili da skinu Miloševića, napravila se situacija za 5. oktobar. Oni naprave da mi mislimo da odlučujemo.
Aj da vratimo film kako je nastao SNS...
Toma doneo odluku, glete q u slamnatom šešiu!

Poslednja izmena:
E vidiš, ja baš mislim da ih je izabrala neka Ursula. Kad su odlučili da skinu Miloševića, napravila se situacija za 5. oktobar. Oni naprave da mi mislimo da odlučujemo.
Aj da vratimo film kako je nastao SNS...
Toma doneo odluku, glete q u slamnatom šešiu!
Pa ako skoro ne reše da i ove skinu neće nas mnogo ostati da vide eventualnu promenu vlasti. Od zemlje tek neće ništa ostati.

Ja mislim da je ovo dno dna ove vlasti do sada. U trenutku dok se još vade ljudi ispod ruševina oni izlaze i kreću sa prebacivanjem krivice.
Inače stanica je renovirana pred izbore 2022, otvorena da bi se nakon toga nastavili radovi koji su trajali do letos. Zatim je ponovo otvaraju letos.
Svo ovo "zadovoljstvo" nas je koštala tračavih 65 mil. i 14 duša mahom mladih.

Inače ubrzo nakon nesreće izašle su informacije kako sama nastrešnica nije bila obuhvaćena projektom renoviranja već samo sve ostalo mimo nje. Zatim i kontratiktorna informaciaja kako je na pomenutom delu radjena samo hidroizolacije. Onda izlaze više naziva firmi koje su radile rekonstrukciju i tela koje je izvršilo kontrolu oubjekta.

I šta sad? Krvi su ljudi jer su se eto muvali tuda? Stvarno više nema smisla. Niko neće snositi ni gram odgovornosti. Nikom ništa.

Ovo što priča Jovanov je isto što su potpisali i ovi pet udruženja oko inicijative, po njegovoj priči i ponašanju i on sam je za to a što se tiče sloge izgleda da Stig radi na svoju ruku pošto su oni sa traktorima izašli i blokiraju po malo a ovi ostali autima i ne blokiraju znači ni oni nisu baš složni.Sad se opet tera neki svoj interes kao 2022-e oko cene suncokreta stim da se većina ne slaže sa tim, slažem se da je država ispala nefer ali i mi sviramo krivaku ali no.

Nego neznam šta da kažem, ova tragedija u Novom Sadu, možda bi trebalo odložiti te proteste iz poštovanja prema stradalima i njihovih familija, moje neko mišljenje.

Nazad
Vrh