radashin
Član
I desi se ova tragedija u NS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije ga izabrala Ursula ,nego vi.Ne možeš im ništa, odgovaraju svima, i istoku i zapadu, slušaju sve... Pa Ursula ga onomad nahvali onoliko!
Urslula ,Hil , Harčenko takođe mislim da nisu u našem biračkom spisku ,oni samo kreiraju atmosferu za ,,korisne budale" e što smo mi te budale nisu oni krivi.Nije ga izabrala Ursula ,nego vi.
Pa ako skoro ne reše da i ove skinu neće nas mnogo ostati da vide eventualnu promenu vlasti. Od zemlje tek neće ništa ostati.E vidiš, ja baš mislim da ih je izabrala neka Ursula. Kad su odlučili da skinu Miloševića, napravila se situacija za 5. oktobar. Oni naprave da mi mislimo da odlučujemo.
Aj da vratimo film kako je nastao SNS...
Toma doneo odluku, glete q u slamnatom šešiu!
Ovo što priča Jovanov je isto što su potpisali i ovi pet udruženja oko inicijative, po njegovoj priči i ponašanju i on sam je za to a što se tiče sloge izgleda da Stig radi na svoju ruku pošto su oni sa traktorima izašli i blokiraju po malo a ovi ostali autima i ne blokiraju znači ni oni nisu baš složni.Sad se opet tera neki svoj interes kao 2022-e oko cene suncokreta stim da se većina ne slaže sa tim, slažem se da je država ispala nefer ali i mi sviramo krivaku ali no.Oko 170 traktora blokira magistralni put, u toku protest poljoprivrednika: "Ne predajemo se tako lako"
Jutros oko devet časova poljoprivrednici iz Bavaništa i Banatskog Brestovca započeli su protestnu vožnju zbog nepoštovanja potpisanog sporazuma sa Ministarstvom poljoprivrede. Prema rečima Nedeljka Savića iz Udruženja "Stig", traktori su se uputili ka magistralnom putu na izlasku iz Požarevca...nova.rs