Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Jel to pises otprilike ili pratis berze i okruzenje??

Znači povećanje naših subvencija prouzrokovalo je pad cena i u okruženju?
Znači da smo mnogo jaki a zanimljiv ti je rezon, izuzetno zanimljiv.

Na kraju nece biti nista jer dosta udruzenja 1 novembra izlaze u blokade . Nije jos kraj filma nego tek krece zaplet .
ova udruzenja(koaj ce protestovat) su bez ispaljenog metka seli i daj papir koji je realno bio i potpisan u kisacu pre 6 meseci i daj u medije

ko zna sta su 2 i 2 razumu sve sto bi rekli

Pojeli su govno, ne moras da mi pises.
vrati se u jul ove teme,sta si pisao i sta sam ti pisao

pozz
ti idalje verujes da su vam na lepe oci nesto dali

ova vlast,ponavljam koja je mafijaska i kriminalna organizacija

ukoliko se ne varam nista nije dogovoreno ako traktori nisu bili na ulicama bar 3 dana

sada su vam zbog rio tinta i kopanja -usmeno- nesto obecali da se niko ne pojavi na putu

ovo sto pricas u teoriji je sve lepo i bajno,praksa nam pokazuje nesto sasvim drugo
20 jul 2024

Pojeli su govno, ne moras da mi pises.
i ako ova govna uplate ovih 10hilj

vi koji ste protiv i koji se zalite,molio bih da se odreknete tih mizernih 10hilj i da uplatite u neku socijalu ili deci na lecenju,ima ih nazalost

posto je nedeljko iz stiga u emisji signali rtv rekao da mi mali od 6 i nesto vise hektara ne postojimo,ne vredi da sad ovi od 50+ uzmu ovih 10hilj(ako isplate)

i ako ova govna uplate ovih 10hilj

vi koji ste protiv i koji se zalite,molio bih da se odreknete tih mizernih 10hilj i da uplatite u neku socijalu ili deci na lecenju,ima ih nazalost

posto je nedeljko iz stiga u emisji signali rtv rekao da mi mali od 6 i nesto vise hektara ne postojimo,ne vredi da sad ovi od 50+ uzmu ovih 10hilj(ako isplate)
Bio bi red.

Poslednja izmena:
Mi smo se casno borili za tih 17 000 za poljoprivrednike, a ovi su pristali na socijalu od 10 000 za siroke narodne mase.

opet ti kazem odbi kako kazes socijalu i uplati

ima bar 3 dece samo iz subotice kojima treba za operaciju
Zato ga ovaj kontraš i potencira, jer se bori za 100+ hektara a ljudi sa 5-10-15 su da idu kod njih u dnevnicu i da im daju tih 5 hektara jer su niža rasa.

kikinda udruzenje se pojavilo iznenada
morali su ubaciti nekog iz vojvodine jer udruzenje stig je nize,opet kazem ko razume 2+2 sve jasno

treci put pisem kao papagaj,da se vrati u temi ko zeli u jul sta se pisalo

Ti znas koliko je 2+2, a ne znas da je 10 000 manje od 17 000.
i meni je manje
ali je to demokratija kolega iz kikinde,kad shvatis da ne gledas samo sebe bice lakse

Ako je tako sve idealno, zasto je sada velik raskol u Inicijativi??
neznam da je raskol jer nisam u tim vodama i grupama

vidim da ovaj slavko clan foruma koji je pokupio svaki jebeni dinar od moguceg konkursa od zene,sestre,ko-operanta mladjeg od 30 godina,otvaranje novog gazdinstva ratarstvo,mehanizacija,stocarstvo ovce(pa kad prodje uslov se otarasi svega jer eto voli) itd iz sto ja kazem "rupa u zakonu" je nesto nezadovoljan

za ostalo neznam

ako jeste kako kazes cucemo uskoro

Nije Slavko pisao zakon za sebe, Ko je nama kriv sto nismo koristili te pogodnosti iz zakona. Tu ukljucujem i sebe. Naj lakse je sakriti svoju neobavestenost i nesposobnost navodnim postenjem.

Nazad
Vrh