Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ova udruzenja(koaj ce protestovat) su bez ispaljenog metka seli i daj papir koji je realno bio i potpisan u kisacu pre 6 meseci i daj u medijeNa kraju nece biti nista jer dosta udruzenja 1 novembra izlaze u blokade . Nije jos kraj filma nego tek krece zaplet .
Neka udruženja poljoprivrednika ipak protestuju 1. novembra, nisu bili ni pozvani na pregovore
Nekoliko udruženja poljoprivrednih proizvođača najavilo je danas protest koji će biti održan u petak, 1. novembra.n1info.rs
vrati se u jul ove teme,sta si pisao i sta sam ti pisaoPojeli su govno, ne moras da mi pises.
20 jul 2024ti idalje verujes da su vam na lepe oci nesto dali
ova vlast,ponavljam koja je mafijaska i kriminalna organizacija
ukoliko se ne varam nista nije dogovoreno ako traktori nisu bili na ulicama bar 3 dana
sada su vam zbog rio tinta i kopanja -usmeno- nesto obecali da se niko ne pojavi na putu
ovo sto pricas u teoriji je sve lepo i bajno,praksa nam pokazuje nesto sasvim drugo
i ako ova govna uplate ovih 10hiljPojeli su govno, ne moras da mi pises.
Bio bi red.i ako ova govna uplate ovih 10hilj
vi koji ste protiv i koji se zalite,molio bih da se odreknete tih mizernih 10hilj i da uplatite u neku socijalu ili deci na lecenju,ima ih nazalost
posto je nedeljko iz stiga u emisji signali rtv rekao da mi mali od 6 i nesto vise hektara ne postojimo,ne vredi da sad ovi od 50+ uzmu ovih 10hilj(ako isplate)
Zato ga ovaj kontraš i potencira, jer se bori za 100+ hektara a ljudi sa 5-10-15 su da idu kod njih u dnevnicu i da im daju tih 5 hektara jer su niža rasa.
i meni je manjeTi znas koliko je 2+2, a ne znas da je 10 000 manje od 17 000.
neznam da je raskol jer nisam u tim vodama i grupamaAko je tako sve idealno, zasto je sada velik raskol u Inicijativi??