Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja mislim da treba pustiti zaposlene da rade svoju dedovinu.Ja mislim da subvencije treba dati samo zaposlenim koji dodatno jos obradjuju zemlju jer se oni odricu svog slobodnog vremena ili svog godisnjeg odmora da bi zemlju obradili. Treba nagraditi njihov trud i odricanje.
Nije coci tako, vidim ironiju u tvom postu. Treba svima dati po jednici povrsine koju obradjujes, zasto neko ko radi ne bi dobio subvencije drzave?Ja mislim da subvencije treba dati samo zaposlenim koji dodatno jos obradjuju zemlju jer se oni odricu svog slobodnog vremena ili svog godisnjeg odmora da bi zemlju obradili. Treba nagraditi njihov trud i odricanje.
Ako im se isplati neka rade niko im ne brani.Ja mislim da treba pustiti zaposlene da rade svoju dedovinu.
Jedino ako profi imaju nešto protiv pa da im uzmu zato što ovi to ne znaju odnosno dede su im pogrešno pokazale.
Ja sam pisao o rataru , ne o seljaku. Inace seljak kao opis posla skoro da ne postoji , mi jos to malo koristimo. Kakve veze ima "seljak" sa zanimanjem covjeka ili biznisom porodice?@MOMOSARIC - sto se seljak sa ovih prostora ne ugleda na seljake Holandije i Danske ?
Pa to i radimo,samo izgleda da smetamo nekome.Ako im se isplati neka rade niko im ne brani.
zato sto je to truli globo homo zapad, i pravi srpski seljak treba da se ugleda samo na ruske seljake! ni ukrajinci ne dolaze u obzir jer su NATO globohomo!@MOMOSARIC - sto se seljak sa ovih prostora ne ugleda na seljake Holandije i Danske ?