Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
A legalno ne podeliti na vise gazdinstava koja ni traktor nemaju,nemaju trag placanja usluga, imaju u strukturi 2ha i promet od 8 000 000din.
Ili gazdinstvo u PDVu koje ima na kraju godine za oporezovati 3 000e ?

Moze, ima poslova koji su takozvani "part time" sa poluradnim vremenom. To je upravo suprotno ovome kada ljudi sa manje zemlje rade duze na poslu.

Upravo sam to hteo reci. Ali kolega proba da nas upozorava da je njegov problem, sto to on ne moze da radi bez “papira” (i potrosenog 4 ili 5 ili 5,5 ili 6 danas sa druge strane “grane”) napr. kao profesor (kao pexkap) ni taj part time job… a mi smo ratari bez zavrsenog poljopr. struke ili fax.a.

Ja ne radim zemlju iz "hobija" nego mi je to jedan od izvora prihoda. Sto se tice hobija odem na pecanje, fudbal ili kosarku u slobodno vreme iz hobija i opustanja. A u zemlju ulazem mnogo vise godisnje nego sto su mi primanja na poslu....

Ovo hobi profi unece podelu medju nama i ovako smo vec izdeljeni,ima ona stara zavadi pa vladaj. Niko meni ne brani da se zaposlim i da radim poljoprivredu ili da samo radim poljoprivredu svako ima svoj izbor, mislim da moraju da rese pitanje pio i dugova za pio pa ce nesto da smisle a sta **greška ga ima da se cesemo gde nas ne svrbi.

Nije tu stvar profi hobi. Niti da li on hoce da se zaposli ili ne.

Slavko zeli da mu drzava omoguci da on u klimatizovanom traktoru i sa guzice obradjuje tih svojih 100kj zemlje pritom radi sezonski po 15-tak dana ide na letovanja,zimovanja i pritom zaradi svake godine od 50k do 100k eura.

Nazad
Vrh