Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nedeljko sa velikom dozom podozrenja i sumnje,opravdanog s obzirom u kakvoj Drzavi zivimo i radimo. Prostran je sve lepo objasnio.Licno ga veoma cenim i u potpunosti se slazem sa njegovim stavovima. O osnivanju Poljoprivredne komore sam verovatno prvi pisao pre jedno godinu dana...moze to da se izgura na ,,zdravim temeljima". Predstojeca teska vremena i recesija ce dodatno ugasiti jos PG-ova. Licno mislim da sistematskih zakona i mera nece biti,lakse je plivati u mutnoj vodi!
Djordje Balasevic-Bluz mutne vodePopu..li smo ga cim su otisli na proteste,jedni iz Srbije rade za sebe sa jeftinim djubrivom a drug imaju blokadu pred kucom pa kao nemogu da izadju napole iz dvorista.Onaj jutuber je imao hitan medicinski slucaj bas kad se trebalo dogovarati proletos.Dva dana pred izbore oni dogovaraju nesto sa vladom?Namesteni smo od pocetka 2023. obećanje ludom radovanje,čini mi se da tako ide izreka!?Onomad smo imali lika sa magarcom a posle smo imali onog belog sto je preletavao,uvek nadju novu šemu da nam se smeju
Rekli su da ce biti samo za izlicitiranu zemlju, dok za onu po pravu preceg po bilo kom osnovu nece..Dal postoji zahtev da se plate subvencije i za državnu zemlju? Prica mi stari da je cuo na TV nešto?
Nemam snage da pregledam snimak,poceo sam i odustao sam kad je onaj krupni poceo da filozofiraNedeljko sa velikom dozom podozrenja i sumnje,opravdanog s obzirom u kakvoj Drzavi zivimo i radimo. Prostran je sve lepo objasnio.Licno ga veoma cenim i u potpunosti se slazem sa njegovim stavovima. O osnivanju Poljoprivredne komore sam verovatno prvi pisao pre jedno godinu dana...moze to da se izgura na ,,zdravim temeljima". Predstojeca teska vremena i recesija ce dodatno ugasiti jos PG-ova. Licno mislim da sistematskih zakona i mera nece biti,lakse je plivati u mutnoj vodi!
Ja sam odavno napisao par reci i o onom Savicu iz Stiga a i o ovom Jovanovu iz Bavanista!Popu..li smo ga cim su otisli na proteste,jedni iz Srbije rade za sebe sa jeftinim djubrivom a drug imaju blokadu pred kucom pa kao nemogu da izadju napole iz dvorista.Onaj jutuber je imao hitan medicinski slucaj bas kad se trebalo dogovarati proletos.Dva dana pred izbore oni dogovaraju nesto sa vladom?Namesteni smo od pocetka 2023. obećanje ludom radovanje,čini mi se da tako ide izreka!?Onomad smo imali lika sa magarcom a posle smo imali onog belog sto je preletavao,uvek nadju novu šemu da nam se smeju
Verujem da nemas...svako ima pravo na svoj stav i misljenje...trenutno Nedeljko ima iza sebe respektabilnu podrsku poljoprivrednika Stiga,svidelo se nekom ili ne...sva ostala udruzenja,unije,asocijacije su trenutno ,,razvodnjene".Nemam snage da pregledam snimak,poceo sam i odustao sam kad je onaj krupni poceo da filozofira
I kod nas se napravi ovakva kolona, ali ispred banke.
Ovde bi se i ja mogao pojaviti sa mojim fergom, imam rotaciju.
Ne bi...Ovde bi se i ja mogao pojaviti sa mojim fergom, imam rotaciju.