guest 43101
Član
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taj Djordje Djuric opet vaskrsnuo. 2022 se povukao sa protesta, novembra nije hteo da izadje, a sad odjednom pregovarac koji tuma. NAPS i Jovica Jaksic takodje iznenada vaskrsnuli tu je verovatno i onaj Grubanov. I pored svega mislim da asocijacija nije trebalo da izadje sa pregovora.
A Uros ko Uros svaki put dize galamu pompezno najavljuje vesti a nista naročito.
....
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA
Sutra u 9 sati kod nas se organizuje protest ispred opštine u vezi poplavljenih njiva,slučajno sam saznao,nemam pojma ko je organizator.
Ja sam uz Vas ali samim protestom ništa nećemo dobiti,mirnim putem na žalost ne može ništa da se uradi
Sutra idem ispred opštine pa šta nam Bog da
Neka,neka polako smo pristavili čorbu i ne treba im dati da otvore oči,treba ih čačkati svugde i na svakom mestu a za to vreme se DOBRO organizovati za završni "protest" koji će po meni kulminirati na jesen e onda momci obucite po 3-je gaća.Ko ne razume shvatiće.
Jako bitna stvar su mediji,da se čuje šta želimo i samim tim se izborimo za podršku građana koji nisu direktno vezani za poljoprivredu i koja će nam itekako trebati jer će nam u završnici trebati kritična masa na koju policija ne sme udariti
Evo nekih detalja sa sastanka u opštini.Opština svim silama pokušava da NE proglasi vanredno stanje od poplavw-prema njihovim podacima je oko 5% prijavljeno za nadoknadu(mnogi nisu ni prijavili) ali prema našim podacima je 60% njiva pod vodom.Kada su tražili 5 predstavnika poljoprivrednika ja sam izašao-mi da rešimo pitanje vode bez ikakve ingerencije.Ne može se ljudi lepo sa njima,sve rade da dobiju na vremenu,atmosfera je u opštini usijana što je dobar znak za daljnje korake
Ti stari svašta čuju na televizoru.Dal postoji zahtev da se plate subvencije i za državnu zemlju? Prica mi stari da je cuo na TV nešto?
Popu..li smo ga cim su otisli na proteste,jedni iz Srbije rade za sebe sa jeftinim djubrivom a drug imaju blokadu pred kucom pa kao nemogu da izadju napole iz dvorista.Onaj jutuber je imao hitan medicinski slucaj bas kad se trebalo dogovarati proletos.Dva dana pred izbore oni dogovaraju nesto sa vladom?Namesteni smo od pocetka 2023. obećanje ludom radovanje,čini mi se da tako ide izreka!?Onomad smo imali lika sa magarcom a posle smo imali onog belog sto je preletavao,uvek nadju novu šemu da nam se smejuAzdaja je samo ranjena a ne i obezglavljena i sada se sveti, svaki saatanak sa njom sve gori po poljoprivrednike. Niste zavrsili posao sad ce da vas ka.....mo i predstavnici sve gore uslove prihvataju.