Jos nista nije sigurno tj nije izasao pravilnik ali pricaju u tom pravcu da jedno gazd na jednu adresu...Pa ja u tom slučaju moram u pdv ili da kupim drugu kucu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jos nista nije sigurno tj nije izasao pravilnik ali pricaju u tom pravcu da jedno gazd na jednu adresu...Pa ja u tom slučaju moram u pdv ili da kupim drugu kucu
zato ce sada to novim pravilnikom da se ispravi ta rupa u zakonu i sve ono sto je nekada bilo normalno da se poljoprivreda obavlja u zajednici i od cega su ljudi mogli da prezive sada ce svako biti na posebnoj adresi,baba verovatno dok je ziv u SRB a naslednici u D... dolazice se po potrebi kada su izbori...Да ли у некој другој држави може да постоје више регистрованих газдинстава на једном фактичком газдинству? Ево имамо колеге из Хрватске, Словеније, Српске— да ли тамо отац и син или супруг и супруга који заједно и живе и раде имају засебно регистровано газдинство.
Будимо реални, користили смо само рупу у прописима због неке погодности коју смо због тога добијали.
Kako da počiste?Supruga i ja imamo svako svoje gazdinstvo ,oba u PDV,oba plaćaju PiO i Svako ima svoju zemlju na svom u zakupu od različitih zakupodavaca.Ima na istoj adresi najmanje 2 gazdinstva, suprug i supruga, otac i sin, pa ce verovatno to da pociste.
Ako je tako vas ne bi trebalo da diraju.Kako da počiste?Supruga i ja imamo svako svoje gazdinstvo ,oba u PDV,oba plaćaju PiO i Svako ima svoju zemlju na svom u zakupu od različitih zakupodavaca.
Ako hoće da ugase jedno mogu slobodno samo ne vidim šta dobijaju.
A koga bi trebali da diraju? Jer svako ko ima vise gazdinstva nemaju zajednicko ni jednu parcelu od istog vlasnika. Moze da se desi npr da zena i muz ili otac i sin zive na istoj adresi a da budu posvadjani i svako radi svoje.Ako je tako vas ne bi trebalo da diraju.
Ja sam razumeo da takvi neće imati problema, jedino ako se nešto promenilo pa da ne daju nikome da imaju na istoj adresi 2 gazdinstva.Jer svako ko ima vise gazdinstva nemaju zajednicko ni jednu parcelu od istog vlasnika.
Ma njima to nije važno za 1 godinu.Kako da počiste?Supruga i ja imamo svako svoje gazdinstvo ,oba u PDV,oba plaćaju PiO i Svako ima svoju zemlju na svom u zakupu od različitih zakupodavaca.
Ako hoće da ugase jedno mogu slobodno samo ne vidim šta dobijaju.
I komšinicama !!!Eto još jednog razloga zašto treba biti dobar sa komšijama.
Koliko godina je to bilo u opticaju.Да ли у некој другој држави може да постоје више регистрованих газдинстава на једном фактичком газдинству? Ево имамо колеге из Хрватске, Словеније, Српске— да ли тамо отац и син или супруг и супруга који заједно и живе и раде имају засебно регистровано газдинство.
Будимо реални, користили смо само рупу у прописима због неке погодности коју смо због тога добијали.
Pa ja u tom slučaju moram u pdv ili da kupim drugu kucu