laufer
Član
Na terenu je masovno komešanje izgleda da je dogoreloСпрема се нешто за 13.11...
Послато са СМ-А515Ф помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na terenu je masovno komešanje izgleda da je dogoreloСпрема се нешто за 13.11...
Послато са СМ-А515Ф помоћу Тапатока
Da li se zna na kojim lokacijama ce moci da se prikljuci protestima ? Pitam posto Inicijativa nije vezana za lokaciju, ima li nesto organizovano malo sire po Srbiji ? ( ne pitam za druga, za sebe pitam )Na sinoćnoj skupštini udruženja Inicijativa za opstanak poljoprivrednika Srbije doneta je odluka da se izađe na proteste 13. 11.
Kada se izjasne ostala udruženja iz sporazuma tada će biti pravljeni dogovori oko lokacija. Bićete svi obavešteni.Da li se zna na kojim lokacijama ce moci da se prikljuci protestima ? Pitam posto Inicijativa nije vezana za lokaciju, ima li nesto organizovano malo sire po Srbiji ? ( ne pitam za druga, za sebe pitam )
Ponesi ti nesto slatko i sendvica , insulin dabome , al on nije hitanVidis ja sam spreman da budem 11 ti iz mog mesta jer ipak smo manje selo.Kod mene jedini problem da moram biti na zacelju moram poneti insulin i u slucaju nekih promena moram izaci iz kolone.Mada mislim da do toga nece doci jer nismo bas slozni veliko je raslojavanje.Protestno voznju priznajem samo sa traktorima a ne dolazak autom ili pesaka,na svaki protest sam izasao ali ne traktorom i to se ne racuna.Postovani kolega je dao predlog da se penzosima ukinu davanja od 20k nego da se usmere drugacije pa pitam da li je pitao ukucane ili blizu familiju jer sam siguran da svako u porodici ima nekog penzionera.Hvala
E sad , al postoji i druga strana price , sasvim suprotna . Ako se vec ide u proteste , mozda neko ima misljenje da bi bili efikasniji ako nebi bas sve bilo precizno unaprijed najavljeno , jer je mozda bolje da bude malo brze i malo vise faktora iznenadjenja za neprijatelja , naravno pod navodnicima , jer je u ovom slucaju ministarstvo "neprijatelj" cim se ide u proteste a ne preko institucija ,pa sve sto je precizno najavljeno ostavlja prostora da vam miniraju ili ubace zvecku u projekat
Ja bih dao predlog da se zaboravi tih 300e, nego da budu zahtevi Dizel za poljoprivredu i regres za vestacko djubrivo. Subvencije po ha ce napraviti problem kao sto je i sada, zbog arende.Nema neke velike mudrosti, protestuje se iz 2 razloga: da se ispuni što je obećano do maja i u maju a nije ispunjeno i da u novu proizvodnu godinu uđemo sa nekim boljim uslovima Za 2024. se traži definitivno tih famoznih 300 evra po hektaru sa isplatom do kraja marta, da tokom cele godine mogu da se podignu poljoprivredni krediti sa 1% kamate, brisanje svih poljoprivrednika iz kreditnog biroa, uređenje robne berze, rešenje dugova pio i još ponešto..
U potpunosti se slazem sa prvom recenicom,manteee se ljudi tihh subvencija AKO CE NAM KILO KUKURUZA I PSENICE BITI 10-15 DIN .Ja bih dao predlog da se zaboravi tih 300e, nego da budu zahtevi Dizel za poljoprivredu i regres za vestacko djubrivo. Subvencije po ha ce napraviti problem kao sto je i sada, zbog arende.
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока